Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nimfomániás lennék, ha minden nap / minden másnap kívánom a szexet és csinálnám is?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik eltérőek a szexuális igényeink, mindig én mászok a pasimra, és megkaptam, hogy nimfomániás vagyok. Nagyon rosszul esett, de tényleg az lennék? Sok éve vagyunk együtt.2022. júl. 28. 11:53
11/19 anonim válasza:
Sok éve eggyütt? akkor sajnos ő már ràdunt, nem kíván és ez csak rosszabb lesz...
12/19 anonim válasza:
Tipikus pasi. Évekig sírnak, hogy nincs nő és verniük kell. Aztán ha van nő, aki még szexelne is velük akar minden nap akkor meg nincs kedvük.
13/19 anonim válasza:
Az első pár hónapban mi is minden nap szexeltünk, de azért x éve együtt élve... nem untunk egymásra, de azért na. Van más is az életben. Vannak frontok, amikor fáj a fejünk vagy fáradtak vagyunk vagy épp inkább meccset néznénk. Vagy szimplán csak pár napig nincs kedvünk, mert jóllaktunk.
14/19 anonim válasza:
lehet tudni milyen korosztály vagytok? Anno 20 évesen én másztam rá a párjaimra és ők balhéztak hogy szexmániás vagyok. Most 25 évvel később pedig a barátnőmnek kell néha azt mondanom, hogy lazítson, mert nekem már nincs rá igényem.
A nők 40 felé hajlamosak nagyon szex orientáltak lenni, még úgy is, ha 20 évesen egyáltalán nem volt jellemző rájuk. Persze azt nem fogják a nagyvilág elé tárni, de párkapcsolatban kibújik a szög a zsákból és előállnak a farbával.
15/19 anonim válasza:
Dehogy vagy!!! Ő nem bírja.
5 év utan, 2,5 éves gyerekunk van, minden nap csináljuk reggel, este. Van hogy többször. Ha megjon, csak en csinalom neki.
Minél jobb annál többször akarom.
A párod kisfiú még..
17/19 anonim válasza:
"Ha megjon, csak en csinalom neki."
Sajnállak, de egy rongy vagy:DD
18/19 Noren1989 válasza:
A nimfot, meg a szexmàniàst tessék mà megkülönböztetni...
19/19 anonim válasza:
A nimfománia csak a nők szerint betegség, a férfiak szerint ideális :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!