Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogadunk be egy kisállatot és barátom kitalálta, hogy ő másnap este elmenne egy koncertre... Jogosan akadtam ki?
Pénteken fogunk befogadni egy kiskutyát, közös megegyezéssel, ő is nagyon szeretné és én is. Együtt élünk már, több éve együtt is vagyunk. Erre mondta, hogy szombaton viszont koncertre menne, akkor itthon tudnék-e maradni én vele arra a pár órára. Szerintetek ez nem bunkó dolog? 1 napja lesz itt az a kisállat akire elvileg ő is annyira vágyik, akkor miért megy el?
Tudom, hogy ez a hobbija, és nagyon meg is viseli, hogy a vírus miatt nincsenek koncertek max hazai zenekarokkal de akkor is...
23L
És miért félsz egyedül maradni a kisállattal pár órára?
Legalább nyugiban, kettesben is megismerkedhetsz a kutyussal.
Próbáld mindennek a jó oldalát nézni - ő elmegy, kikapcsolódik, jól érzi magát, Te pedig addig is jól elvagy a gyalogszőrössel.
A kutyát kell pórázon tartani, nem a pasid.
Nem teljesen értem, miért ne lehetne elmenni koncertre...? Anno a családom 2 hetes nyaralásra ment el pár nappal azután, hogy befogadtunk egy cicát, semmi nem történt...
Vagy az a baj, hogy te is szívesen mennél, és erre nem gondol? Vagy mi? Nem értem, hol itt a hiba.
Pár óráról van szó, komolyan nem értem a bajod. Zárja be magát 1 hónapra, mert jött egy kisállat?? Majd ha te is mész valahova, akkor vigyázik ő rá.
Felesleges hiszti.
30N
1.: Egy kuya miatt én sem maradnék otthon.
2.: Te ilyen buta vagy? Egy pasi nem akar állatot! Sem gyereket! Ezekre azért mondanak igent, hogy bevágódjanak a csajnál, és kapjanak extra cumit.
Egy FÉRFI.
Én nem akarok menni, nem arról van szó. Tudom, hogy ha nekem lenne dolgom szó nélkül vigyázna ő a kutyára, mondta is, hogy pénteken nyugodtan menjek el barátnőkkel sörözni vagy bármi, cserébe a szombatért.
De nekem fel se merül a gondolat, hogy rögtön az elején itthagyjam a kutyust , szeretnék vele lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!