Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogadunk be egy kisállatot és barátom kitalálta, hogy ő másnap este elmenne egy koncertre... Jogosan akadtam ki?
Pénteken fogunk befogadni egy kiskutyát, közös megegyezéssel, ő is nagyon szeretné és én is. Együtt élünk már, több éve együtt is vagyunk. Erre mondta, hogy szombaton viszont koncertre menne, akkor itthon tudnék-e maradni én vele arra a pár órára. Szerintetek ez nem bunkó dolog? 1 napja lesz itt az a kisállat akire elvileg ő is annyira vágyik, akkor miért megy el?
Tudom, hogy ez a hobbija, és nagyon meg is viseli, hogy a vírus miatt nincsenek koncertek max hazai zenekarokkal de akkor is...
23L
Így akkor tényleg nem értem. Nem lesz egyedül hagyva a kutya, mi a gond? :D
Szerintem jogosan akadtal ki ;)
18L
Ha nincs gond egy kapcsolatban majd csinálunk... tedd már a szívedre a kezed és legalább saját magadnak valld be. Tulj.képpen téged belül az zavar, hogy a pasid nélküled elmegy egy koncertre, "a kutyusra vigyázni mert tegnap jött" csak egy kreált indok. Ha már 5 hónapja ott lenne a blöki akkor is zavarna ha a pasid lelépne a haverokkal lazítani nem?
Ezért ne csinálj hisztit, kutyust fogadtatok örökbe nem egy krokodilt ami megesz ha nem két ember felügyeli. Nem lehetetlen dolgot kért. Személyes program meg mindenkinek jár. Ha nem így gondolod akkor vagy elmarjátok egymást hosszú távon, vagy egy papucsot csinálsz a pasidból és ha egyszer kinyílik a szeme akkor azért koccol le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!