Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most fogadunk be egy kisállato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogadunk be egy kisállatot és barátom kitalálta, hogy ő másnap este elmenne egy koncertre... Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

Pénteken fogunk befogadni egy kiskutyát, közös megegyezéssel, ő is nagyon szeretné és én is. Együtt élünk már, több éve együtt is vagyunk. Erre mondta, hogy szombaton viszont koncertre menne, akkor itthon tudnék-e maradni én vele arra a pár órára. Szerintetek ez nem bunkó dolog? 1 napja lesz itt az a kisállat akire elvileg ő is annyira vágyik, akkor miért megy el?

Tudom, hogy ez a hobbija, és nagyon meg is viseli, hogy a vírus miatt nincsenek koncertek max hazai zenekarokkal de akkor is...

23L

2020. szept. 15. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Így akkor tényleg nem értem. Nem lesz egyedül hagyva a kutya, mi a gond? :D

2020. szept. 15. 14:53
 12/20 A kérdező kommentje:
#8-as, értem én, hogy hatalmas férfinek érzed magad ettől a választól, de mi van azokkal akik férfiak és kiskoruk óta állattal éltek és ők hozták fel ELŐSZÖR a témát, hogy mi lenne ha befogadnánk egy kiskutyát? ebben az esetben párom nő lenne vagy mire gondolsz? :D
2020. szept. 15. 14:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Miert? Kiakadtál? Mit jelent ez nálad? Kiírtál egy kérdést gyakorira? Ez jogodban áll, szóval mondhatjuk hogy jogosan akadtál ki, azaz jogosan jártál el. Jöhet a következő kérdés.
2020. szept. 15. 14:54
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Végre elmehet egy koncertre, amire régóta várt, te meg azon képes vagy kiakadni, hogy egy pár órára otthon hagyja az új kutyát? Ne már basszus. A kutyus akkor is otthon lesz, amikor hazaér, lesz elég ideje rá a koncert után is. Ha a gyereketek születéséről maradna le egy koncert miatt, akkor megérteném a hozzáállásod, de ez valahol a szánalmas és a nevetséges határát súrolja. 23 éves vagy, nem tudom mikor tervezel felnőni, de lassan ideje lenne..
2020. szept. 15. 14:57
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen ez egyenlőre ennyi, hogy ide kiírtam a kérdést, neki még nem mondtam ezzel kapcsolatban semmit, nem vagyok egy hisztis típus és ezt komolyan mondom. Ezért is akartam előbb itt véleményt hallani, mielőtt túlkombinálom és letámadom. Tényleg nincs ebben semmi nagy cucc, kicsit túlreagáltam fejben
2020. szept. 15. 14:57
 16/20 anonim válasza:
11%

Szerintem jogosan akadtal ki ;)

18L

2020. szept. 15. 15:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
alaptalan hiszti. Elég összeférhetetlen ez a viselkedés tőled... attól hogy új állat van nem kell mindent kitörölni és felrúgni.
2020. szept. 15. 15:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség ezen feszülni. Miért ne mehetne el? Ha egyikőtök ott van a kutyussal, az teljesen jó. A későbbiekben se fogtok gondolom 0-24 otthon kuksolni miatta.
2020. szept. 15. 15:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs gond egy kapcsolatban majd csinálunk... tedd már a szívedre a kezed és legalább saját magadnak valld be. Tulj.képpen téged belül az zavar, hogy a pasid nélküled elmegy egy koncertre, "a kutyusra vigyázni mert tegnap jött" csak egy kreált indok. Ha már 5 hónapja ott lenne a blöki akkor is zavarna ha a pasid lelépne a haverokkal lazítani nem?

Ezért ne csinálj hisztit, kutyust fogadtatok örökbe nem egy krokodilt ami megesz ha nem két ember felügyeli. Nem lehetetlen dolgot kért. Személyes program meg mindenkinek jár. Ha nem így gondolod akkor vagy elmarjátok egymást hosszú távon, vagy egy papucsot csinálsz a pasidból és ha egyszer kinyílik a szeme akkor azért koccol le.

2020. szept. 15. 16:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus. Eskü te bolond vagy
2020. szept. 15. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!