Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nimfomániás lennék, ha minden nap / minden másnap kívánom a szexet és csinálnám is?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik eltérőek a szexuális igényeink, mindig én mászok a pasimra, és megkaptam, hogy nimfomániás vagyok. Nagyon rosszul esett, de tényleg az lennék? Sok éve vagyunk együtt.2022. júl. 28. 11:53
1/19 anonim válasza:
Nem, csak egészséges, felnőtt nő
2/19 anonim válasza:
Ha szó szerint minden nap, akkor azért tényleg sok.
De a nimfomániások a barátjuktól, férjüktől függetlenül is kihasználják az alkalmat és függő szinten rámásznak mindenkire aki vevő rá!
3/19 anonim válasza:
Nem, én is nő vagyok és mindennap csináljuk barátommal, kivéve azokon a napokon. Ez szerintem teljesen normális. Van akinek heti 1 vagy kettő a normális, kinek mi. 31/N
4/19 anonim válasza:
#3 de jó, hogy az én barátom nem olyan finnyás és lehet csinálni, "azokon a napokon" is
5/19 anonim válasza:
Minden férfi azt mondja a nőkre, akik jobban/többször kívánják a szexet, mint ők, h nimfomán. :D (saját tapasztalat)
6/19 anonim válasza:
Nyilván nem vagy nimfomániás. De mondjuk ha kapcsolat elején vagytok, akkor a naponta-kétnaponta dolog még akár ritkának is számíthat.
De pár év után érthető, meg stresszes munka, frontok, meleg, egyéb dolgok... vannak amik kinyírják az emberben a libidót. De kapcsolat elején ilyen nagyon nem képzelhető el. És pláne gáz, hogy ilyen rossz szóhasználattal juttatja tudtodra, hogy ő nem vágyik annyira a szexre a mostani szakaszában. Tehát nincs jó vagy rossz libidó, vsek eltérő.
8/19 anonim válasza:
Az h minennap kívánod alapbol nem az, az ha madra se tudsz gondolni csak arra es napi tobb szex se eleg sot meg masztizol is melle 4-5x az mar az.
9/19 anonim válasza:
4 es, nem barátom finnyás és ne irigykedj 😉
10/19 anonim válasza:
Nem vagy az abszolút,a pasid egy fatökű,és nem FFI.nem illetek össze.nàlam alap a napi sex.f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!