Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszulesne,ha a pasid azt mondaná, nem tudtok találkozni,mert előző nap edzésen meghúzta a vállát, de másnap bepótoljatok? Eljön a másnap, és írna, hogy nem jó az sem,mert nincs jobban,izomláza van,de köv nap taliztok.
Figyelt kérdés
Következő nap pedig elmegy edzeni a haverjával, pedig úgy volt,hogy tali. Arra hivatkozik,hogy elfelejtette,hogy edzés minden hétköznap,mert nincs hozzászokva, H 10 év után újra jár. És hogy tulreagalod, úgyis taliztok a héten másnap... Nem tudom,mit gondoljak, és már abban sem,hogy az érzéseim ezzel kapcsolatban jogosak v sem. Segítsetek,mit gondoltok erről a szituációrol?2022. júl. 23. 08:47
1/11 anonim válasza:
Nyilván rosszul esne, ès egèszen egyèrtelmű, hogy a pasi nem szerelmes, ès különöskèppen a kapcsolat sem èrdekli. Sorra mondja le a találkozókat hülye indokkal. Izomlázzal nem tud találkozni, mi? Persze...
El kell engedni az ilyet.
2/11 A kérdező kommentje:
Azt mondja ,én hisztizem túl ,és nem is érti,mi a problémaam... Sztem ez egy szar gaslightingozas
2022. júl. 23. 09:06
3/11 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy igazad van vagy nincs (igazad van, de most nem ez a lényeg). Viszont ha nem hallgatja meg és fogadja el az érzéseidet, hanem még le is szid hogy így mered érezni magadat, akkor menekülj. Nem tudtok kommunikálni, ráadásuk nem figyelmes a párod. Valószínűleg nem is szeret.
4/11 anonim válasza:
Nem a rosszulesne a legjobb szó rá, hanem az, hogy rohadt szar kifogásnak tartanám. Főleg ha tartok ott érzelmileg, hogy fordított esetben inkább elvonszolnám magam hozzá, csakhogy vele legyek vagy imponáljak neki.
5/11 anonim válasza:
Jó gyenge fizikailag:)
Mások meg talpalnak 12 órát utana edzés aztán meg többmenetes szex:)
6/11 anonim válasza:
Hogy rosszul esne-e? Kirúgnám a p*csába aztán edzegessen gyógyulgasson.
7/11 anonim válasza:
Jaj, hagyjuk már. Ilyen kamu kifogásokkal engem senki ne nézzen hülyének.
Egyáltalán nem kéne már velem találkoznia. Soha többet.
8/11 anonim válasza:
Még az oké és belefér, hogy egyszer nincs a topon, aztán meg mondjuk másnap rápihen.
Viszont hogy utána is előtérbe helyezte a haverral való edzést, az érdekes. Hiszen ahogy arra szakított időt, edzés után rád is tudott volna.
Szóval én átértékelném ezt a kapcsolatot...
9/11 anonim válasza:
Ő az, aki a mindennapos edzés után a haverjával kajál és wellnessezik? :D
10/11 anonim válasza:
"..Még az oké és belefér, hogy egyszer nincs a topon, aztán meg mondjuk másnap rápihen..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!