Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg jogom van töröltetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jogom van töröltetni a másikkal a facebook képeit amik nem tetszenek nekem?

Figyelt kérdés
Pl töröltethetem a párom összes olyan képét amin együtt szerepel az exével?

2022. júl. 26. 08:54
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
58%
Volt osztálytársam hosszú ideig járt egy lánnyal, majd szakítottak és hamar új barátnője lett. Megkérdeztem tőle, amikor mesélte a sztorit, hogy mikor szedi le a profilképei közül az exeseket. Azt válaszolta, hogy jó helyen vannak azok, maradnak. Aha, hát egy hetet se járt az új lánnyal, aztán egyből visszament a régihez :) Na ezért maradtak fenn szigorúan a képek.
2022. júl. 27. 13:50
 42/47 A kérdező kommentje:

39. Amiről én gondolok az túlmutat az exek képein. Nem ez a lényeg. De mindegy én vagyok a hibás hogy félrevittem az egészet.

Így magában ez a kép törlés dolog nyilván jogos.

Csak engem zavar hogy kb minden kis mozdulat mostmár sért valaki.

Lasan levegőt venni se lehet, mert az is a dakota levegőszívó indiánok kulturális kisajátítása lesz.

2022. júl. 27. 13:57
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Leclerc, mi a problémád ? Vagy keress akkor olyan embert, akit semmi nem zavar a múltadból vagy nyeld be, ha otthagynak a fennhagyott exes képek miatt. A leendő párodnak is joga van akármelyik megoldást választani, személyiségtipusától függően.

Volt már egyáltalán párkapcsolatod ? Mert sok kompromisszum kell hozzá, a téma, amit felvetettél, egy kompromisszum a sok közül. Valamiylen megoldást biztos találni kell rá, ha ütköznek az álláspontjaitok.

Bár szerintem egy bölcs ember ezt előre kivédi ,tehát már ismerkedés előtt leszed mindent, előre látván, hogy nem fog kisülni semmi jó abból, ha ezek veszekszik az új párjával majd.

A kérdésedet is megforditom : téged zavarna-e, ha a csajodnak 600 közös fotója lenne instán és fb-on az exeivel ? Leszedetnéd -e ? Jeleznéd-e neki, hogy rossz érzés ? Vagy joga van neki is megtartani ?

Egyébként csak mondom, hogy ahhoz is joga van, hogy melletted lájkolgassa, szivecskézze az exeit meg instás menő pasikat . Meg ahhoz is, hogy melletted kommentelgessen az exei posztja alá és együtt beszéljék meg mindenki előtt, hogy milyenjó volt együtt, ő volt eddig a legjobb pasija..stb. Neked meg nincs jogod megkérdőjeelzni, hogy az ex jobb pasi, mint te és vele jobb volt, mint veled.

2022. júl. 27. 14:01
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Jogosnak gondolod, de azért bántottad a linkelt kérdésben a kérdezőt, amiért ő megkérte erre a volt párját (aki megcsalta a képen látható hölggyel), meg külön kérdést is tettél fel róla :D
2022. júl. 27. 14:01
 45/47 A kérdező kommentje:

44. Igen nem teljesen végigondolt.

😅

2022. júl. 27. 14:14
 46/47 anonim ***** válasza:
30%

Engem is lepontoztak, mikor írtam, hogy nem fogok nem tudom mennyi képet kitörölni egyesével.

Persze, majd négyévre visszamenőleg végigböngészem az idővonalamat, meg mindent, ahol randomok is megjelöltek kettőnket. Felejtős.

33n

2022. júl. 27. 17:40
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
46,miért, ennyire ismert ember vagy, hogy ezrével vannak posztok a fb-odon ?
2022. júl. 27. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!