Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tévesen megtett tippmixpro...

Tévesen megtett tippmixpro fogadást lehet töröltetni még az esemény előtt vagy ne is álmodjak róla?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 06:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Normális oldalakon cash-outolni tudod a tétet, esetleg picivel alatta.

A tippmixpro nevű förtelem nem tartozik ezek közé az oldalak közé

2022. ápr. 12. 06:53
 2/14 anonim ***** válasza:

Az élő fogadás förtelmessége (random letiltott események, fogadások 10 mp-es feldolgozása, random visszadobott fogadások, stb...) mellett a tippmixpro legnagyobb hiányossága a cash-out...

Sajna törölni nem fogják.

2022. ápr. 12. 09:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Az ügyfélszolgálaton sem tudják törölni, ha még nem kezdődött el az esemény?
2022. ápr. 12. 11:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Bepróbálkozhatsz, de szerintem nem fogják elengedni.
2022. ápr. 12. 11:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Én nem egyszer jártam úgy,hogy megtettem egy fogadást és nem fogadta el elsőre,majd megettem újra,és duplán számolta fel.Azóta nem használom.
2022. ápr. 12. 23:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Amikor nem fogadja el, ki kell lépni és újra belépni, aztán megnézni a naplóban, hogy mi a helyzet.
2022. ápr. 12. 23:14
 7/14 anonim ***** válasza:

De miért nem egy olyan oldalt használtok ami működik? xd

Kezdjük ott, hogy már alapból kuva nagy hátrányból indultok a házzal szemben. Más irodáknál is úgy vannak az oddsok belőve, hogy hosszú távon a ház járjon jól, de a magyar oldalon még rendszerint 1-2 tizeddel alá lőnek a szorzóknak

Aztán a kínálat is egy kalap szar, nem csak a fogadható bajnokságokra gondolok hanem a megfogadható opciókra is. Olyan triviális opciók hiányoznak a kínálatból ami beten kb 2013-ban alap dolog volt.

Bónuszok mint olyan kb nincs. Normálisabb oldalakon kapsz regeléskor egy "nagyobb" összeget (ahhoz képest nagy, hogy a semmire kapod). Random free beteket, free élő fogadásokat stb.

Az meg, hogy nincs cash out.... 2022-ben nem is értem hogy lehet piacképes egy ilyen borzalom oldal. Jaaaaaaaa azért mert a magyar még mindig ott tart hogy inkább az összetákolt szardarab magyar oldalon fogad ami nem működik meg amúgy 20 hátránya van.

Ez a dolgoknak csak azon része, hogy még a külföldi irodákhoz képest is nagyobb hétrányban legyél a házzal szemben.

De akkor ezek mellé, még nem is működik az oldal. Az egész egy használhatatlan kalap szar.

Élő fogadás része gyakorlatilag használhatatlan. Feldolgozási idő van vagy 15 másodperc, persze addig változik az odds és visszadobja a fogadást, össze-vissza betilt opciókat meccsek közben. Én anno amikor kipróbáltam volt, hogy még BEFIZETNI !!!! is alig bírtam. WTF???

Rengetegen panaszkodtam már arra is, hogy nem fogadott el nekik valamilyen fogadást az oldal. Ezért újra próbálták rakni. Nyilván közben 2x lett már megrakva.

Az egész oldalt egy rakás szar, kvázi a funkcióját sem látja el. Nem tudom hogy lehet ez még piacképes az internet világában 2022ben

2022. ápr. 13. 05:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne beszéljetek már hülyeségeket! A tippmixpro az egyik legjobb iroda. Alap egy profi sportfogadónak. Legalább dupla addig élnek a számlák, mint a Bet365-ön, emellett rohadt lassan reagálnak a feltett tétekre, sokkal tovább bírják az oddsok, mint a Bet365-ön. Arra kell használni, amire jó! Nem kell félre kattintani, duplán tenni, stb!
2022. ápr. 15. 12:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Ki a k*rva any*d vagy te?
2022. ápr. 15. 13:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Nekem is a tippmixpro a kedvencem, amennyire esetlen, annyira magyar, én már hozzászoktam, mint egy eltévedt turista a sátorban.
2022. ápr. 15. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!