Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg jogom van töröltetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jogom van töröltetni a másikkal a facebook képeit amik nem tetszenek nekem?

Figyelt kérdés
Pl töröltethetem a párom összes olyan képét amin együtt szerepel az exével?

2022. júl. 26. 08:54
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
30. Pontosan.
2022. júl. 27. 12:38
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Irok Leclercnek más példát : mozaikcsaládban is joga van az új párnak közös fotókat feltenni a fb-ra az előző házasságból származó gyerekekkel vagy az előző házasságból származó gyerkekkel + az új házasságból származó közössel. Sokan csinálják is. De sok exházastársnak rosszul esik , hogy a gyereküket mással látják - neadjisten azzal az emberrel egy fotón, akivel megcsalták és aki miatt a házassága véget ért.
2022. júl. 27. 12:44
 33/47 A kérdező kommentje:
32. Én értem hogy rosszul esik.
2022. júl. 27. 12:54
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egy párkapcsolatban miért nem érted ? Valahol a gyerekét is a "tulajdonának" érzi az ember meg a párját is .Persze máshogy, de akkor is.
2022. júl. 27. 13:10
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem az emlékekkel van a baj, hanem a szentéllyel. A nagyszüleid halálára is emlékszel anélkül, hogy a halotti bizonyítványuk bekeretezve állna a nappalidban és lefogadom, hogy az osztálytablóid is max anyád albumaiban sárgulnak.
2022. júl. 27. 13:15
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
A múltadat pedig őrizhetik ruhák, képeslapok akár, nemcsak tenyérbe mászó fotók.
2022. júl. 27. 13:16
 37/47 anonim ***** válasza:
Nem a képekkel van bajod, hanem hogy valaki megmondja neked, hogy mit csinálj (azaz pontosabban jelzi, hogy zavarja valami jogosan és te ezt már annak veszed).
2022. júl. 27. 13:22
 38/47 A kérdező kommentje:

37. Igen csak nem “mit csinálj”. hanem mindent is. Kit nézhetsz meg kit likeolhatsz….stb ha egy ilyen lenne azt mondom rendben. De kb mindennel ezt csinálják egyesek.

Ez is zavar meg, az is zavar, meg amaz is sérti az önbizalmam, azt meg pláne ne csináld mert megalázó.

2022. júl. 27. 13:39
 39/47 anonim ***** válasza:
71%
Akkor miért nem választasz olyat, akivel osztoztok az erkölcseitekben és közösen nyálangzhattok az exeiteken?
2022. júl. 27. 13:43
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Én aznap, hogy szakítottunk, leszedem az összes képet. Miért? Mert vége. Törlöm telefonról, gépről is hamar, mert különben sosem lépek túl, sőt, mivel hajlamos vagyok a beszélgetést is visszaolvasgatni, ezért azt is törlöm. Tanultam a hibámból, amikor legutóbb fél évig azért nem léptem túl, mert a cuki szerelmes üzeneteinket olvastam és az agyam kicsit azt hitte, most történik. Ez lehet szélsőséges, de a képek leszedése a netről alap.

Oké hogy ne legyek elfogult (ugyanis nekem nem fér bele a képek fennhagyása), van a legjobb barátnőm, akinek a gépén vannak az exével képek, mert nem haragban váltak el, nem törölte. A mostani párja meglátta és rosszul esett neki. Na ez a barátnőm is azt mondja, hogy a netről le kell szedni, ha új párunk van, de telóról gépről nem törli.

Annyira gáz, tegyük fel a páromnak még fent van egy csomó kép, velem nem posztol semmit, elmegyünk egy összejövetelre, olyan aki nem közeli barátja értetlenkedik, hogy én ki vagyok. "Múltkor ránéztem az adatlapodra mert írtam neked szülinapodon és ott még mindig kint vannak a Julcsival közös képek, mikor szakítottatok? Mióta van neked új barátnőd?" Én meg ott vagyok megalázva...

Aki ezt nem tudja felfogni és nem szedi le a képeket, azzal nem fogok belemenni semmilyen kapcsolatba. Nincs túl rajta, menjen akkor vissza hozzá...

2022. júl. 27. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!