Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négy év után most mondta a barátom,hogy ő most kezd el talán érezni irántam valamit,talán most már jó lesz. Mit tegyek?Én már gyereket szeretnék. O pedig em fog menekülni, hisz még csak most kezdett el érezni valamit irántam.Légyszi,ez nem trollkodás
"ő most kezd el talán érezni irántam valamit,talán most már jó lesz."
Eddig nem volt jó?
Dehogy indulna el komolyabb irányba…
Hány évesek vagytok, együtt éltek ? Eddig milyen komoly döntéseket hoztatok egymással ?
25: a kérdéseid nagyok jók,és a válaszok elgondolkodtatók. Nyaralások, szülői és baráti kör ismerete. Ezeken kívül semmi.
30 X évesek vagyunk
Hat gyerek itt már nem lesz, esküvő sem.
Meg azt mondta volna, hogy érthető, ha ilyen 17-18 körül jottetek össze és tapasztalatlan vagy, de azért 30+ évesen ilyen naivnak lenni…
Nekem mindegy, döntsd el, hogy mire vágysz.
Eddig csak szexpartner voltál, most is az vagy, fogadd el.
De önbecsülés? Mertha nekem ilyent mondana a barátom, két percen belül nem lennénk együtt.
a legtöbben mér fél év után elgondolkodnak ezen, te kicsit fáziskésésben vagy.
Szóval minél tovább vagy vele, annál több időd megy a kukába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!