Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Négy év után most mondta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Négy év után most mondta a barátom,hogy ő most kezd el talán érezni irántam valamit,talán most már jó lesz. Mit tegyek?Én már gyereket szeretnék. O pedig em fog menekülni, hisz még csak most kezdett el érezni valamit irántam.Légyszi,ez nem trollkodás

Figyelt kérdés
Van épp elég bajom így ezzel...mit tennétek, vagy tegyek ?
2022. júl. 20. 20:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Lazább dolognak indult és az is maradt, ebbe nem szülnék gyereket.
2022. júl. 20. 21:39
 22/29 anonim ***** válasza:
97%
Milyen érzés, hogy erre csesztél el négy évet az életedből ? Egy olyan emberre aki meg csak nem is érzett irantad semmit? Te tényleg ennyire meg akarod alázni magad, hogy benne maradsz egy ilyen helyzetben? Hihetetlen, hogy emberek mennyire kétségbeesettek…
2022. júl. 20. 22:24
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

"ő most kezd el talán érezni irántam valamit,talán most már jó lesz."

Eddig nem volt jó?

2022. júl. 20. 23:11
 24/29 A kérdező kommentje:
Részéről ezek szerint nem. Neki úgy tűnik csak szórakozás volt ez a négy év és talán most indulna el komolyabb irányba...
2022. júl. 21. 03:30
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy indulna el komolyabb irányba…

Hány évesek vagytok, együtt éltek ? Eddig milyen komoly döntéseket hoztatok egymással ?

2022. júl. 21. 05:30
 26/29 A kérdező kommentje:

25: a kérdéseid nagyok jók,és a válaszok elgondolkodtatók. Nyaralások, szülői és baráti kör ismerete. Ezeken kívül semmi.

30 X évesek vagyunk

2022. júl. 21. 11:02
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Hat gyerek itt már nem lesz, esküvő sem.

Meg azt mondta volna, hogy érthető, ha ilyen 17-18 körül jottetek össze és tapasztalatlan vagy, de azért 30+ évesen ilyen naivnak lenni…

Nekem mindegy, döntsd el, hogy mire vágysz.

2022. júl. 21. 12:23
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak szexpartner voltál, most is az vagy, fogadd el.

De önbecsülés? Mertha nekem ilyent mondana a barátom, két percen belül nem lennénk együtt.

2022. júl. 25. 19:25
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

a legtöbben mér fél év után elgondolkodnak ezen, te kicsit fáziskésésben vagy.

Szóval minél tovább vagy vele, annál több időd megy a kukába.

2022. júl. 26. 14:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!