Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőnk látja jól a dolgot? A ferjem nem segít itthon semmiben.
A gyerekeink problémásak, egyenlőre velük vagyok itthon, a férjem dolgozik.
A legnagyobb problémám az, hogy itthon semmiben sem segít, tényleg semmit nem csinál. Ő tökéletesen elégedett magával, úgy van vele, hogy mindent megtesz, hiszen dolgozik, én meg állandóan küzdök, valami mindig szalad, vagy a ház vagy a kert. Néha nagyon el vagyok keseredve.
Sokszor már bűntudatom van, hogy ennyire sokat várok el tőle, utána meg dühös vagyok rá.
Szerintetek ez tényleg így van rendjén?
Ezek amit hoztál példát alap igényesség kérdése h feltörli ha kiborult vlmi stb. ez nem függ h ő hány órát dolgozik.
Utalom mikor szó szerint pár perces feladatnál is az ok amiért nem csinálja meg az h dolgozik v nincs ideje.
a pénz dologgal sem értek egyet, én pl mindig jobban kerestem mint a férjem , a csed-m konkrétan 730 ezer ft volt, akkor én nekem nem kellett volna takaritani nőként, anyaként mert többet hozok a konyhára?
mondjuk még mindig nem tudni mit csinál 17 után, csak mert az én férjem is addig dolgozik
egyik nap edz, de utána segit a gyereknél , vacsinál, locsolásnál
többi napon is beiktat egy-egy dolgot: fűnyirás
de hétvégén is beágyaz mire kijövök a mosdóból, ez pl 2 perces meló neki is
egyébként érdekességképpen leirom, hogy a férjemnek van egy bátyja aki SEMMIT nem csinál otthon, mig a férjem MINDENT (főzés, takaritás, kert, autó) pedig ugyanaz az anya nevelte őket 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!