Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyikőnk látja jól a dolgot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőnk látja jól a dolgot? A ferjem nem segít itthon semmiben.

Figyelt kérdés

A gyerekeink problémásak, egyenlőre velük vagyok itthon, a férjem dolgozik.

A legnagyobb problémám az, hogy itthon semmiben sem segít, tényleg semmit nem csinál. Ő tökéletesen elégedett magával, úgy van vele, hogy mindent megtesz, hiszen dolgozik, én meg állandóan küzdök, valami mindig szalad, vagy a ház vagy a kert. Néha nagyon el vagyok keseredve.

Sokszor már bűntudatom van, hogy ennyire sokat várok el tőle, utána meg dühös vagyok rá.

Szerintetek ez tényleg így van rendjén?

2022. júl. 13. 13:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezek amit hoztál példát alap igényesség kérdése h feltörli ha kiborult vlmi stb. ez nem függ h ő hány órát dolgozik.

Utalom mikor szó szerint pár perces feladatnál is az ok amiért nem csinálja meg az h dolgozik v nincs ideje.

2022. júl. 14. 03:13
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

a pénz dologgal sem értek egyet, én pl mindig jobban kerestem mint a férjem , a csed-m konkrétan 730 ezer ft volt, akkor én nekem nem kellett volna takaritani nőként, anyaként mert többet hozok a konyhára?

mondjuk még mindig nem tudni mit csinál 17 után, csak mert az én férjem is addig dolgozik

egyik nap edz, de utána segit a gyereknél , vacsinál, locsolásnál

többi napon is beiktat egy-egy dolgot: fűnyirás

de hétvégén is beágyaz mire kijövök a mosdóból, ez pl 2 perces meló neki is

egyébként érdekességképpen leirom, hogy a férjemnek van egy bátyja aki SEMMIT nem csinál otthon, mig a férjem MINDENT (főzés, takaritás, kert, autó) pedig ugyanaz az anya nevelte őket 🤷🏻‍♀️

2022. júl. 14. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!