Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőnk látja jól a dolgot? A ferjem nem segít itthon semmiben.
A gyerekeink problémásak, egyenlőre velük vagyok itthon, a férjem dolgozik.
A legnagyobb problémám az, hogy itthon semmiben sem segít, tényleg semmit nem csinál. Ő tökéletesen elégedett magával, úgy van vele, hogy mindent megtesz, hiszen dolgozik, én meg állandóan küzdök, valami mindig szalad, vagy a ház vagy a kert. Néha nagyon el vagyok keseredve.
Sokszor már bűntudatom van, hogy ennyire sokat várok el tőle, utána meg dühös vagyok rá.
Szerintetek ez tényleg így van rendjén?
9, szerintem attól, hogy valaki otthon van a gyerekekkel, még nem teheti meg a férfi, hogy lógatja a lábát, mert csak.
Mi a helyzet a hétvégével? Akkor pl. nem dolgozik.
Másrészt, az, hogy egy szalmaszálat nem tesz keresztbe, lásd a saját koszos tányérait se képes kivinni, több, mint, hogy nem segít a házimunkában.
Ha valaki nem gyeden van vagy gyesen hanem nagyobb gyerekekkel otthon akkor hàztartasbeli. Nem írta a kérdezõ, hogy pl gyesen lenne hanem csak otthon van.
Azért b.szni is meg szüznek maradni is nem megy egyszerre. Nem kell munkahelyen dolgozni, otthon lehet lenni de a hàztartas azé aki otthon van. Bennem htb-ként fel se merült, hogy màs segitsen hanem a napi munkaidõ helyett ellàttam mindent.
12 kivéve, ha a gyerek különleges igényű és ezért van otthon. Mellesleg oké, akkor kereken 5 órakor a kérdező is elengedheti a gyeplőt nem? Onnantól akkor már nem az ő dolga, hiszen lejárt a "munkaidő".
Ha normálisan fel van osztva az élet, akkor nem lenne ez a kérdés. Mint írtam, nincs arra magyarázat, ha az egyik munka után csak vakarózik.
mit csinál amúgy 17 után?
gyerekekkel foglalkozik?
a gyerekek alszanak még délután? ha igen, akkor te is mindig fixen pihenj és 17 után csináld a hazimunkát amikor meg apa tud velük lenni, ez lehet dobna a hangulatodon is.
A férjed napi 8 órát dolgozik (+ 1 óra ebédszünet, ami otthon aligha tart 1 órát), mint a legtöbb alkalmazott. 17 óra után bizony kellene hogy segítsen!
Mondanám, hogy válj el, ah nem képes megjavulni, de ott vannak a problémás gyerekek, akikre alighanem duplán kell felügyelni.
Talán egy nyugodt hangnemben lefolytatott beszélgetés a problémákról jót tenne. Szülő, barátnő ... nem tudna alkalom adtán beszólni neki?
Ez olyan, hogy ha nem beszéltek róla, akkor csak romlani fog.
Ülj le a férjeddel, ha nyitott a kommunikációra, akkor remélhetőleg ki tudtok valamit ötleni .
Eleve két részre osztanám a problémát.
1. Lehet úgy fair az elosztás, hogy ő dolgozik, pénzt keres, te viszed a háztartást, és mindketten elégedettek vagytok. Ami nem azt jelenti, hogy nem becsüli meg a munkád, és direkt kupit csinál meg koszol.
2. Apa és anya vagytok, ketten vállaltátok a gyerekeket. Itt csak az a korrekt, ha 50-50% veszitek ki a részetek. Nem úgy, hogy minden második fenèk törlés az övé és minden második éjszakázás. De te az anyja vagy. Nem tudod átvenni az apaszerepet, az apamintát. A gyerekekkel igenis vegye ki a részét 50-50%-ban!
Megoldás lehet, ha visszamész dolgozni. Amennyiben megoldható. Akkor vagy szalad minden, és megesz titeket a kosz, vagy megmozdul ő is.
Másik lehetőség a válás. Segítséget így se kapsz, ő csak pénzzel járul hozzá a családhoz, ezt pótolja a gyerektartás. Viszont eggyel kevesebb ember után kell takarítani, pakolni, és nem szekál senki. Ráadásul esélyed lehet találni egy normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!