Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak előző élettársával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak előző élettársával van közös házuk,rajta tetemes lakáshitellel. Lehetőség nyílt,hogy átvegyem az ex részét a házból és az adósságból. Az én családom nagyon ellenzi. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Megvették a házat,utána 2évvel lelépett a pasi.Majd 2 évre rá jöttünk össze mi.Jelenleg a házon közel 30 millió hitel van,az értéke kb 40 millió.4 milliót kér a pasi lelépési díjként.kb. ennyi spórolt pénzem van.A édesanyám és a testvéreim nagyon ellenzik,mert 2 gyerek is van az előző kapcsolatból.

2022. júl. 11. 18:42
1 2 3
 11/22 Mathus ***** válasza:
100%
a kérdésre #2: amíg nem vagy szereplője a hitelnek, amíg nem vagy adós, addig NEKED nem kell törleszteni semmit. az élettársad érthető okból rád van szorulva, de ez fordítva nem áll, és az emberek változnak. pláne azért ne vedd magadra az ő adósságát, mert ha veled vmi történik, akkor a szüleid és a testvéreid öröklik a minuszodat (mivrl ők az egyenesági rokonaid, nem a barátnőd)!! fizess bérleti díjat, hogy ott laksz, arra szerződhetsz nyugodtan.
2022. júl. 11. 21:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Az nekem is eszembe jutott,ha velem valami lenne,akkor..
2022. júl. 11. 21:47
 13/22 A kérdező kommentje:
A gond az,hogy a bank nem engedi meg,hogy csak egy adós legyen,tehát lehetne tovább fizetni csak úgy a hitelt,mintha bérletet fizetnék,csak akkor az exnek fizetem ki a tartozását.
2022. júl. 11. 21:50
 14/22 Mathus ***** válasza:
100%

#13: de akkor nincs hiteled, és ez itt a fődolog! azt engedd el, hogyha belemész a dologba, abból a pénzből neked vmi saját tulajdonod, meg szavad lesz idővel. az, hogyha bérleti díjat fizetsz, azzal is 110%-ot hozol (és itt arányos bérleti díjról beszélek, nem a majd közel háromszázezres havi részlet feléről). balekságra nem osztanak nobel díjat.

ha van "felesleges" pénzed, azt tedd félre, jó helye lesz annak, ha a gyerekek nagyobbak lesznek pl.

2022. júl. 11. 21:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Amig nem elsz egyutt 2 evig valakivel, addig joforman nem is ismered. Ha utana is egyutt vagytok meg, akkor erdemes a kivasarlason gondolkodni. Addig fogd fel ugy, hogy kozos alberletet fizettek, nulla kockazattal. Es a nonek adod a penzt, nem az exnek. A ra eso resztol nem menekul, polgari peres eljarast kell inditani ellene. minel hamarabb, annal jobb.
2022. júl. 11. 22:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A családodnak van igaza, ez őrültség.

N

2022. júl. 12. 09:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, ne vedd át senki terhét, később bánni fogod. Most a családodnak van igaza. Nincs az a szerelem, ami miatt megéri fejest ugrani a kútba.
2022. júl. 12. 12:43
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen. Főleg, hogy gyerekei is vannak.
2022. júl. 13. 09:53
 19/22 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtettem mondani,hogy nem friss kapcsolata miénk,3 éve tart és az egyik gyerek már nem kiskorú.
2022. júl. 14. 17:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó tanács: Felejtsd el!

Ne akarj kétlábonjàró ATM lenni! Engem is akartak hasonlóba belekényszeríteni, de nekem hála az égnek volt eszem, és nagyon hálás voltam mikor szétmentünk, hogy nincs a nyakamban semmilyenféle hitel!

2022. júl. 17. 01:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!