Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nekem szerelemre rajongásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem szerelemre rajongásra van szükségem, mindenkit dobjak ha már ezt nem képes nyújtani?

Figyelt kérdés

Szóval legyek fél éves/éves kapcsolatokban?

Szinte rühellem amikor a másik már nem azt nyújtja, amihez "hozzászoktatott".

Amikor már nem olyanok mint az elején, hanem néha udvariatlanok vagy kötözködők is, arra gondoltam én már nem küzdök inkabb a kapcsolatért ettől a fordulóponttól kezdve.

Én mindig tettem, mindig próbáltam visszahozni mindent, soha nem volt értelme.

Azaz az lenne a stratégiám hogy összejövök vkivel megélem amennyi kapacitás van benne, aztán szevasz.

Es mindegyikkel ezt csinálnám.

2022. júl. 11. 16:20
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Aki szeret, azt szereted?
2022. júl. 11. 17:48
 32/52 A kérdező kommentje:

A szerelmet szerintem én váltom ki a masikban a masik pedig bennem.

En abbol váltom ki akiből en ki akarom váltani.

(A plátoi, meg ilyesmikkel nem foglalkozom)

2022. júl. 11. 17:54
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

🤣🤣🤣

Akkor te vagy az első ember a történelemben, aki bárkit megkaphat :D de tudod, nem nehéz elérni, hogy valaki elkezdtem irantad érezni.

Fenntartani ezt az állapotot, na az munka.

2022. júl. 11. 17:56
 34/52 A kérdező kommentje:
Olyanokkal nem foglalkozom akik szerelme nekem nem kell es annak kialakulásához kb közöm sincs mert mondjuk még nem is beszeltem vele csak az időjarásrol de ő szerelmes.:)
2022. júl. 11. 17:56
 35/52 A kérdező kommentje:

33# parkapcsolatok a téma.

Van 2 ember akik beleszereznek egymásba.

2022. júl. 11. 17:57
 36/52 A kérdező kommentje:
*szeretnek
2022. júl. 11. 17:57
 37/52 A kérdező kommentje:
Tehát nagy eséllyel az szeret, akit en szeretek akitol akarok vmit es nem az aki mellettem áll egy villamoson 🤣
2022. júl. 11. 18:02
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit úgy tűnik hogy te a szerelembe vagy szerelmes. Azt tudomásul kellene venni hogy egy kapcsolatban a szerelem is változik, nem lesz ugyanaz az első évben mint a 10.ben.
2022. júl. 11. 19:39
 39/52 A kérdező kommentje:

Ha nem szeretnek nem is akarom azt az illetőt szeretni. A szerelem az alap minimum nekem kapcsolatba.

Az még rendben is lenne, hogy csak változik. Csak éppen ami a változással jár, már nagyon nincs rendben. Példa eleinte átölelve alszunk, kesobb háttal is fordul. Vagy eleinte tisztelettel beszél, később beszólogat(más csajnak bezzeg nem merne, csak a bnőnek járnak ezek mert otthonosan érzi magát már.)

Aztán valahogy addig is eljutok, hogy bakker, ő engem szerintem nem is szeret. (Persze a duma az hogy de, én világitok nekik rá arra hogy de es amikor beszolsz? Na egyik exem ezt próbálta nekem magyarazni hogy egy szülő is rászol pl a gyerekére vagy veszekszenek de attol még szereti. Na ez mekkora kam volt!!marhára nem szeretett már az exem akkor!)

2022. júl. 11. 19:47
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a szerelmi hisztériával pont azt vonzod be, aki a lovebombinggal egy bántalmazó kapcsolatnak ágyaz meg.

Őrült szerelem, heves udvarlás, szép szavak. Egyből azzal kezd, hogy imád, meghalna érted, ölni tudna érted, csak az övé vagy, legyél a felesége, éljetek együtt. Mindent a lábaid elé tesz, dolgoznod se kell. Aztán mire feleszmélsz, nyakig ülsz egy bántalmazó kapcsolatban, a pasid betegesen féltékeny, és anyagilag függsz tőle, tehát nem egyszerű elhagyni.

Ez a vegytiszta képlet arra, hogy egyes nők miért kötnek ki mindig bántalmazó kapcsolatban. Mert titeket ez a macsó dömper viselkedés vonz, és vakok vagytok arra, mikor valaki tényleg szerelmes. Egyszerűen nem elég a meleg, tartós izzás, amiből mindig marad parázs. Szalmaláng: nagyon találó kifejezés az ilyen kapcsolatokra. Gyorsan fellobban, forrón ég, két perc alatt felperzsel mindent, aztán tovaviszi az első szellő.

2022. júl. 11. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!