Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan lehoz a szerelemrol a párom. Mit tegyek?
A szerelmes érzéseim dúlnak bennem hiányzik akarom őt, motivált vagyok, pezsgek, mindog van témám, nagyon étdekelnek a gondolatai velemenye, szeretnék vele beszélgetni, van IQ ja is, sztem tartalmas eszmecseréket is lehetne vele folytatni.
Es állandoan padlora kuld olyanokkal, hogy
- nem kezdeményez témákat soha, nem kerdez nem érdekli semmi, belso érzéseit is CSAK akkor osztja meg ha baja van velem, akkor lecsesz ideges veszekszunk, de jokat nem pl soha egy dicseret bok vagy spontan öröm
- amikor nagyon hianyzik es vele lennék teljesen unottan kozli hogy mos dolgozik vagy takarit vagy filmezik alszik, es valahogy azt váltja ki tenyleg minek hianyozzon ha átmennénk lesnénk csak a tv t es ennyi.
- ha egyutt vagyunk ugyanilyen semmilyen. Eszik alszik szexel tv. Csak engem zavar ha már mennem kell es nem lehetunk egyutt megint x napig, ő elvan
-ha drámázom valamin vagy irom a gondolagaimat irok irok irok irok aztan ő reagal es 2 szoval elintez. Multkor vegigneztem a beszelgeteseink en irok 5 dolgot ő meg igen. Aha. Vagy 2 sorban valaszol es kesz.
- ha tv zunk semmi oleles komolyan mint 2 fadarab fekszunk egymastol 10 ventire. En szoktam bujni csak. De az is olyan mintha egy élettelen párnához bujnék csak.(nem ölel nem simogat nem puszil), igy már oda se bujok.
- ha nem irok, magatol egy sorst se ir.
Olyan erzesem van, mintha állando jelleggel be lenne nyugtatozva vagy nem is tudom. Csak van.
nincsenek benne erzelmi hullámok viharok vagy pezsges.
Csak ez a most home office most most most eszik. Es ennyi.
En meg néha ugy erzem mintha pofara esnék hogy pezsgek, "forr a vérem", imádom, akarom, aztán kapom ezeket pl, hogy jol van, puszi eszek.
Én ugy szeretem pedig a szerelem érzést, azt az örömet, es olyan rossz hogy azt kapom eszek mosok tv zek. Es pont. Nincs beszelgetes csak ha en témázom, nincsenek gondolatok csak az en gondolataim, komolyan mint egy benyugtatozott üres ember lenne.
Amugy meg gond egy szál se.
Imádom a szexet vele, nagyon vonz tetszik, alakitjuk a terveket osszekoltozest, monogam stb. Minden egyéb stimmelne. Ami ritka.
Igen olyan mint egy papa akiben nincs élet.
Általában akkor lesz lángoló tele adrenalinnal, ha féltekeny. Olyankor csak pislogok hogy ki ez most? Kiveszekedjuk magunkat mint az olaszok, aztán vissza a punnyadásba.
Meg egyenesen amugy bunkoságnak is érzem pl azt tole, h allandoan nekem kell rairnom is. Igen elvan siman.
Ez alapvetoen nekem nem lenne bajom ha vki nyugodt, csak komolyan olyan érzest kelt bennem mintha le lennék "pofozva"hogy ne pattogjak már üljé már le..
Tenyleg minek siessek hozzá ha ugyis belépek es nezi a tv t. Es ennyi.
Kiolt. Es szoval nekem ez rossz érzés hogy nem táplalja a szerelmem, hanem mint egy energiavámpír, leszív a nullára.
Szerintem sok dologban amit felsoroltál te vagy elviselhetetlenül sok és irritáló.Egy-egy dologban igazad lehet, de azt látom, hogy 90%-ban csak te vergődsz mert unod magad.
Egyébként mit szeretsz a párodban, ha szerinted semmilyen?
Szerintem ez nem szerelem a részedről. A párodnak nyilvánvalóan van valami lelki bánata. Ezt nagyon egyértelműen és logikusan tudat alatt lekommunikálta veled csak te nem veszed észre hogy nem vesz észre dolgokat.
Te amúgy a nő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!