Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandóan lehoz a szerelemrol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan lehoz a szerelemrol a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szerelmes érzéseim dúlnak bennem hiányzik akarom őt, motivált vagyok, pezsgek, mindog van témám, nagyon étdekelnek a gondolatai velemenye, szeretnék vele beszélgetni, van IQ ja is, sztem tartalmas eszmecseréket is lehetne vele folytatni.

Es állandoan padlora kuld olyanokkal, hogy

- nem kezdeményez témákat soha, nem kerdez nem érdekli semmi, belso érzéseit is CSAK akkor osztja meg ha baja van velem, akkor lecsesz ideges veszekszunk, de jokat nem pl soha egy dicseret bok vagy spontan öröm

- amikor nagyon hianyzik es vele lennék teljesen unottan kozli hogy mos dolgozik vagy takarit vagy filmezik alszik, es valahogy azt váltja ki tenyleg minek hianyozzon ha átmennénk lesnénk csak a tv t es ennyi.

- ha egyutt vagyunk ugyanilyen semmilyen. Eszik alszik szexel tv. Csak engem zavar ha már mennem kell es nem lehetunk egyutt megint x napig, ő elvan

-ha drámázom valamin vagy irom a gondolagaimat irok irok irok irok aztan ő reagal es 2 szoval elintez. Multkor vegigneztem a beszelgeteseink en irok 5 dolgot ő meg igen. Aha. Vagy 2 sorban valaszol es kesz.

- ha tv zunk semmi oleles komolyan mint 2 fadarab fekszunk egymastol 10 ventire. En szoktam bujni csak. De az is olyan mintha egy élettelen párnához bujnék csak.(nem ölel nem simogat nem puszil), igy már oda se bujok.

- ha nem irok, magatol egy sorst se ir.

Olyan erzesem van, mintha állando jelleggel be lenne nyugtatozva vagy nem is tudom. Csak van.

nincsenek benne erzelmi hullámok viharok vagy pezsges.

Csak ez a most home office most most most eszik. Es ennyi.

En meg néha ugy erzem mintha pofara esnék hogy pezsgek, "forr a vérem", imádom, akarom, aztán kapom ezeket pl, hogy jol van, puszi eszek.

Én ugy szeretem pedig a szerelem érzést, azt az örömet, es olyan rossz hogy azt kapom eszek mosok tv zek. Es pont. Nincs beszelgetes csak ha en témázom, nincsenek gondolatok csak az en gondolataim, komolyan mint egy benyugtatozott üres ember lenne.

Amugy meg gond egy szál se.

Imádom a szexet vele, nagyon vonz tetszik, alakitjuk a terveket osszekoltozest, monogam stb. Minden egyéb stimmelne. Ami ritka.

2021. szept. 6. 09:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem 2 dolog lehet.

1:nagyon mások vagytok

2:nem érdekled, nem szerelmes, csak valamiért elvan ebben a valamiben, ami nem kapcsolat.

Szerintem egyáltalán nem nagyok az igényeid. Mi le se szállunk egymásról a barátommal, ölelget, simogat, ha filmet nézünk azt csak összebújva stb. Ha olyan lenne a párom, mint a tied, előbb - utóbb szakítanék vele, mert a leírtak alapján semmi tűz, semmi romantika nincs benne. Az meg, hogy nem lehet vele beszélgetni, halál. Nem terveznék hosszútávon az biztos.

2021. szept. 6. 12:00
 22/35 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy neked mi jó van ebben a kapcsolatban? Láthatóan nem vagy boldog, nem kapod meg amire vágysz, aztán közös tervekről írsz, meg hogy gond egy szál se... inkább hagyd ezt a pasit, dögöljön csak a tv előtt és keress egy kissé intenzívebb embert mert ez így katasztrófa és láthatólag egyikőtöknek se túl jó. Én ha egy embert idegesítek, otthagyom a francba. A pasi nem kíváncsi rád igazából, csak megtart mert szexelsz vele és elmondhatja, hogy van nője. De biztos, hogy nem szeret.
2021. szept. 6. 12:10
 23/35 anonim ***** válasza:
89%

Te tul sok vagy ő túl kevés. Teljesen különböző az igényetek ezt vagy elfogadod vagy tovább lépsz.

Jol esik neki a látványos rajongásod, de nem annyira, hogy hagyja, hogy húzd ebbe magaddal.

Ahogy mar előttem írták ő elvan veled is nélküled is.

2021. szept. 6. 12:43
 24/35 A kérdező kommentje:

De ezeket cáfolná.

Szeret, nincs el nelkulem en is hiányzom stb

Csak tényleg olyan "nyuggeres"

2021. szept. 6. 13:17
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondja, szeret és hiányzol.

De a viselkedése messze nem igazolják a szavait.

2021. szept. 6. 13:51
 26/35 A kérdező kommentje:

Hát ő senkinel nem az a tipus lenne aki majd rozsaszin szemuvegben lufival a kezében repked a réten...

Szoval ilyeneket nem is lehet tole várni.

2021. szept. 6. 13:56
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

De akkor mi kérdésed értelme?

Őszintén kérdezem. El nem hagyod, mert szeret téged csak az égvilágon semmivel nem mutatja, te vissza nem veszel, mert az téged lehúz.

Mit válaszoljunk?

2021. szept. 6. 14:04
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdésed értelme?*
2021. szept. 6. 14:05
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a pitsába, mert hosszú távon csak szarabb lesz, most mondom. Látom anyámékon.
2021. szept. 6. 14:17
 30/35 anonim ***** válasza:
95%

Mert te a rózsaszín lufival repkedést várod el? Nem, csak a minimális érdeklődést és törődést, amivel egy kapcsolat jár.

Őt ez nem érdekli. DE azt mondja persze, hogy szeret, persze, hogy érdekled.

Szerintem te is tudod a választ. Kényelmes, ő elküldeni nem fog, de tenni sem értetek.

Ha így jó neked, OK, ha nem, úgyis továbblépsz.

2021. szept. 6. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!