Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nekem szerelemre rajongásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem szerelemre rajongásra van szükségem, mindenkit dobjak ha már ezt nem képes nyújtani?

Figyelt kérdés

Szóval legyek fél éves/éves kapcsolatokban?

Szinte rühellem amikor a másik már nem azt nyújtja, amihez "hozzászoktatott".

Amikor már nem olyanok mint az elején, hanem néha udvariatlanok vagy kötözködők is, arra gondoltam én már nem küzdök inkabb a kapcsolatért ettől a fordulóponttól kezdve.

Én mindig tettem, mindig próbáltam visszahozni mindent, soha nem volt értelme.

Azaz az lenne a stratégiám hogy összejövök vkivel megélem amennyi kapacitás van benne, aztán szevasz.

Es mindegyikkel ezt csinálnám.

2022. júl. 11. 16:20
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
92%

Az én párom 7 év után is ugyanúgy rajong értem, sőt, talán jobban, mint az első fél évben, semmiben nem érzem magam hanyagolva.

Azért, ha rendszeresen ezt érzed, valószínűleg nálad is van probléma. Adsz is egy kapcsolatban vagy csak elvársz? Könnyen előfordulhat, hogy azért nem kapsz akkora rajongást, mint az elején, mert nem viszonzod. Lehet, hogy úgy érzed, te mindent megteszel a másikért, de érdemes végiggondolni, hogy valóban így van-e?

2022. júl. 11. 16:47
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

5

A love bombing nem egy érzés, hanem manipuláció. Olvass már legalább utána, ha ilyen fogalmakkal dobalozol.

Szerinted mennyire komoly érzelem van amögött, ha valakit ket hete ismersz, de oda-vissza vagy érte ? Nem is ismered. Az ilyen embereket képen szokás röhögni. Hány éves vagy, hogy ilyen szintű érzelmi intelligenciad van?

2022. júl. 11. 16:47
 13/52 A kérdező kommentje:

Ismernek ismerem őket

Nem vadidegenekkel allok le mint mások az utszélen vagy ilyesmi.

En ugyanaz vagyok mint az elején mert én érzem azt a fellangolást még mindig. Még mindig szerelmes vagyok.

2022. júl. 11. 16:49
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

11

A rajongás alatt nem arra gondoltam, hogy csodálattal vagy valaki fele, fel nézel rá, hanem piedesztálra emeled és úgy érzed, sosem erhetsz fel hozza, meg sem erdemled, stb. Tudod amilyen érzések a tipikus bántalmazó kapcsolatban vannak.

A tiétek normális, de ezt inkább imadatnak hívnám, mint rajongásnak, mert nálatok van egy érzelmi, racionális alapja. ☺️

2022. júl. 11. 16:54
 15/52 anonim ***** válasza:
100%

Nos, akkor lehet, hogy pont az a baj, hogy túlszereted őket. Tudom, furán hangzik, de a szerelemben is lehet fojtónak lenni, nem mindenki szereti a túlzott figyelmet. Volt egy exem, aki már az elején kijelentette, hogy ugye én nem vagyok az a típus, aki állandóan a nyakán fog lógni, mert ő azt nem bírja. A férfiak nagy része nem szereti az ilyesmit.

Meg kell találnod azt az embert, akivel azonos szinten vágytok a figyelemre és ki is tudjátok mutatni a másik felé az érzéseket. Nem hiszem, hogy hosszútávon boldog leszel attól, ha félévente cserélgeted a párjaidat.

Illetve, azt is furcsállom, hogy már fél év után ennyire visszavesznek abból, hogy éreztessék a szerelmüket feléd, hiszen az első két év minimum a boldogságról, rózsaszín ködről szól, ha valaki valóban szerelmes.

2022. júl. 11. 16:58
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy miattad olyanok.
2022. júl. 11. 17:01
 17/52 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, olyan lehet nekik az érzelem, mint pl a drog vagy ilyesmi. Egy idő mulva ugyanahhoz az érzelmi szinthez több vagy erősebb impulzus kell, mindig egyazon impulzus vagy inger nem éri el ugyanazt a hatást. Az adagot emelni kell.

Eleinte van az ujnak a varázsa pl. Ez jól.illusztrálja amiről írok.

Ezt tartani nem lehet, illetve nem tudják magukban megtartani.

Fásulnak, kopik a fénye a dolognak.

A probléma ott van, hogy csak épp bennem nem kopik, nem halványul. Az igényem még van rá. Es ha azt más tudja csak megadni az előzőben meg csak ennyi kapacitás volt, szerintem én már nem fogok hezitálni hogy váltsak e.

2022. júl. 11. 17:06
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

Tehát neked nem az ember kell, hanem az érzés, amit kivált.

Nem gondolkoztal meg azon, hogy miért vágysz ennyire görcsösen erre az érzésre ?

2022. júl. 11. 17:08
 19/52 A kérdező kommentje:

Enélkül képtelen lennék kapcsolatokra is de még szexre is.

Alapszükséglet.

Ha nem érzek semmit én lazán offolok barkit.

2022. júl. 11. 17:11
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon nem így megy, hogy majd te kikalkulálod.

Nagy az esélye hogy te fogsz előbb koppanni, főleg ezzel a hozzáállással.

Kezded lealacsonyítani a dolgot ilyen fogyasztási cikk szintjére.

2022. júl. 11. 17:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!