Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nekem szerelemre rajongásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem szerelemre rajongásra van szükségem, mindenkit dobjak ha már ezt nem képes nyújtani?

Figyelt kérdés

Szóval legyek fél éves/éves kapcsolatokban?

Szinte rühellem amikor a másik már nem azt nyújtja, amihez "hozzászoktatott".

Amikor már nem olyanok mint az elején, hanem néha udvariatlanok vagy kötözködők is, arra gondoltam én már nem küzdök inkabb a kapcsolatért ettől a fordulóponttól kezdve.

Én mindig tettem, mindig próbáltam visszahozni mindent, soha nem volt értelme.

Azaz az lenne a stratégiám hogy összejövök vkivel megélem amennyi kapacitás van benne, aztán szevasz.

Es mindegyikkel ezt csinálnám.

2022. júl. 11. 16:20
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
A "drogos" az te vagy itt szerintem.
2022. júl. 11. 17:14
 22/52 A kérdező kommentje:

Meg egy "kiégett" embertől miert is akarjak még plusz éveket?

Szóval ellenérvek nemigen vannak

2022. júl. 11. 17:14
 23/52 A kérdező kommentje:
21# vannak persze akik erzelmi.mentes meg szexkapcsolatokban vannak. En kérek elnézést hogy nekem ez csak szerelemmel megy.
2022. júl. 11. 17:15
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezzel van a gond, hanem hogy állandóan ezt a langolast hajszolod. A hosszú távú stabil kapcsolatok többsége nem ennyire heves, hanem sokkal kiegyensúlyozottabb, érzelmileg stabilabb. Ha erre vágysz az nem gond, de tisztában kell lenned vele, hogy ha neked mindenképp szükséges ez a fajta érzelem, akkor a kapcsolataid csak ideig óráig fognak tartani.

Először én is azt hittem, ez a szerelem, de ahogy idosodtem, tapasztaltam és megismertem a jelenlegi páromat jöttem rá, hogy mennyivel erősebb ez a szerelem, amit most érzek, pedig ebben semmi izgulos, pillangos dolog nincs, amit egyébként a stressz miatt és a kapcsolat érzelmi labilitasa miatt érzel.

2022. júl. 11. 17:15
 25/52 A kérdező kommentje:

24#

En valahogy nem azt látom hogy a fellángolás változna át reálszerelemmé, én azt látom a partnerekben hogy múlnak az érzelmeik, VAGY nem adnak bele annyit mint az elején. Főleg ez utóbbi zavar, de nagyon.

Leeresztenek, belekényelmesednek, nem látom azt a szerelmes tekintetet, de még ezt koronázzák kritikákkal, beszólogatásokkal is.

Tehát nem is nyújtanak annyit amennyit kellene, de még "arcoskodnak" is.

2022. júl. 11. 17:21
 26/52 A kérdező kommentje:
Aki meg még az elején is úgy indítana hogy nyugodt érzelemmentes, higgadt, semmiféle szerelmes tekintet, azaz valami mélyebben lassabban kialakuló elvileg reálszerelem esélyes, ezt en közömbösségnek veszem, helyből otthagyom azokat akik már csak az elejen is hezitálnak, instabilak.
2022. júl. 11. 17:23
 27/52 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégis milyen tanácsokat vársz ?🤣 elmondtuk, mi van. Minek tetted fel a kérdést?

Elmondom neked, hogy azért múlik el bennük hamar ez az érzelem, mert nincs alapja. Mert ez soha nem is fog elmélyül I. A fellángolásnak pont az a lényege, hogy amilyen hamar begyullad, olyan hamar el is ég.

Nem közömbösség az, ahol a másikat azért szereted aki, és nem azért, amilyennek a kis fejecskedben elkepzeled.

2022. júl. 11. 17:25
 28/52 A kérdező kommentje:
Csak az érdekelt volna adjak e esélyeket akkor amikor már kezdenek kritizálni, azok után hogy mindeddig felesleges volt ilyenekkel maradnom.
2022. júl. 11. 17:30
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
23. Te nem az embert szereted, hanem az érzésbe akarsz szerelmes lenni, ez az amit a 24-es leírt. Itt jön a pofára esés, amikor kijózanodsz, hogy csak egy kreált érzelembe, egy idealizált képbe vagy a pillangókba leszel "szerelmes". De ez nem szerelem, hanem egy kreált világ, egy szappanbuborék, ami idővel kidurran, mivel semmi alapja nincs. Illúzió. A kapcsolatodnak nincs alapja, mert akkor az embert néznéd, nem a pillangókat meg a boldogságérzéseket vadásznád. Ennek semmi köze a másikhoz, csak a fejedben elképzeld valami. Ha ehhez a képhez nem idomul hozzá a másik, akkor eltűnik a rózsaszín köd és dobod a másikat, mert csalódtál benne! A vágyaidat is így éled meg, amíg a másik ki tud elégíteni, addig vagy "szerelmes". Ez egy borzasztó önző állapot. Semmi köze a valódi megbecsüléshez. Éretlen vagy. Se érzelmileg, se fejben nem nőttél fel egy kapcsolathoz. Amíg nem látsz túl ezen, nincs is értelme társat keresned, mert mindig a másikat fogod hibáztatni és büntetni, holott te is nyakig benne vagy.
2022. júl. 11. 17:42
 30/52 A kérdező kommentje:
Nem is akarom szeretni azt, aki nem szeret. Ez természetes.
2022. júl. 11. 17:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!