Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire hagysz szét dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hagysz szét dolgokat a lakásban?

Figyelt kérdés
Nem azzal van bajom h letesz vlmit de utána az ott marad napokig vagy hetekig..anélkül h amint van ideje eltegye.
2022. júl. 9. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Csak azokat hagyom elő amik vmi projekthez kellenek, de amint nem kell, elpakolok mindent.
2022. júl. 9. 16:33
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
A legó és a zsebpunci az éjjeliszekrényemen van. Ha vendégség jön, akkor elteszem.
2022. júl. 9. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Eléggé. Az én lakásom, az én életterem, azt csinálok benne, amit akarok. Ha valaki akkora rendmániás munkanélküli, hogy zavarja az üres bögre az asztalomon vagy a pólóm a kanapén, menjen oda és egy szó nélkül nyalja fel. Engem nem zavar és nem vagyok hajlandó ilyen partnert elviselni.

Szerencsére a férfiak ebben lazábbak általában.

2022. júl. 9. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
A dolgok tárolására tökéletesen alkalmas egy doboz. A dohányzóasztal alatt is van egy, mellette újságok. A lényeg, hogy mindennek legyen meg a maga helye. Nemcsak a rend miatt, de ha keresni kell azt a valamit legalább tudni fogod hol keresd.
2022. júl. 9. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én általában, ahogy jövök, megyek a lakásban, pakolászok. Párom kb azt teszi el, amin épp átesik. Ha annyira azért nincs útban, még várja, amíg a helyére mászik, vagy, ami előbb megtörténik, hogy én megfogom és elteszem. Vannak dolgok, amikben fejlődött, van, amiben talán soha nem fog.

Te meg hagyd már el végre azt a szegény nőt, hátha még lesz elég ideje olyan férfit találni, aki megbecsüli, szereti és akivel lehet gyermeke és normális kapcsolata. Vagy direkt arra játszol, hogy kifusson az időből?

2022. júl. 9. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten rendet tartunk magunk után. A feleségem néha kicsit lazábbra veszi, de ez nem ok a civakodásra, elviselem mellékgondolatok nélkül, akárcsak ő az én pedantúrámat.
2022. júl. 9. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kupis vagyok. Sokáig nem tudtam, hogy viseli majd ezt el valaki, de a férjem még jobban az. Úgyhogy nálam telik be előbb a pohár, én szoktam kezdeményezni a rendrakást, ő meg csatlakozik.
2022. júl. 10. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!