Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis lakásban hova rejtesz a párod elől dolgokat? Adott esetben egy cipősdoboz méretű dolgot? Nem félsz h véletlen megtalálja?
Kiteszem az orra ele :-P
Ott tuti nem talalja meg :-))
Ahogy páromat ismerem a hátára is köthetném.. :D
Egyébként a saját ruháim közé, vagy a fürdőbe a "női dolgaim" közé. Vagy sminkes cuccok közé. Vagy bárhova ami az enyém. Sosem turkál a cuccaim között, szóval bármi megfelel ami nem az övé. De legutóbb például az ágyneműtartót használtam, oda egyikőnk sem nyúlkál napi szinten.
Ha ajàndékról lenne szó, akkor a ruhàsszekrényembe tenném. Amúgy nem ajàndékozunk és nem rejtegetünk egymàs elől semmit. Egyszer haverokkal töltött bowlingozós szülinapot szerveztem neki, de megtudta.....
Eszembe sem jutott hogy visszanézi az előzményeket és nem töröltem ki.
Én szekrénybe rejtettem, az akasztósba, a lógós ruhák alá. A lelógó dolgok szépen rejtették volna akkor is, ha bepillant (meg rádobtam hanyagul egy kallódó zacskót), de amúgy nem szokott, ott csak az alkalmi ing, meg a kabát van neki, szóval nem mindennapos dolgok. :)
Édesanyámnak mikrót vettünk, az nagyobb, azt nem tudtam hova tenni, nála pici szoba+galéria a lakás. Beraktam a galéria olyan pontjára, ahová nem megy folyton (táskák bőröndök stb. közé), felhalmoztam rá az összes táskát, meg néhány fekete pólót, hogy ne látsszon ki a csomagolás. Igazából így is látszott, hogy túl nagy a kupac, de neki nem tűnt fel négy napig. :D
De ha meg is találták volna véletlenül, becsomagolt állapotban úgyis csak találgatni lehet, mi van benne. Oké, anyám a mikrót elég könnyen kitalálhatta volna, de szerencsére nem látta meg, csak mikor már a fa alatt volt a doboz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!