Első lakást vásárlóként hol érdeklődjek arról bizonyos lakásba való dolgokat hol a legolcsóbb beszerezni vagy egyáltalán nekem miből mire milyenre van szükségem?
Megértem az aggodalmadat, mert ez így új és nem egyszerű kérdés. Elsőnek is ne rágódj sokat ezen, mert nem lesz jó és ne akarj mindent egyszerre.
Minden településen vannak kb apró hírdetéses újságok, azokban hírdetők 90%-a beválik, de lehet kicsit drágább mint a bizonytalan szakik.
Én az újságból találtam ablakost és redőnyöst is, teljes nyílászáró csere meg stb olcsóbb volt mint, amit a kocsmáros ajánlott.
A másik meg a kocsma mint információs központ, kisebb munkákra ott nálunk a városban is lehet találni szakembert. :) Meglepődnél, hogy mennyi mindenhez is értenek.
A hűtő kérdésről meg interneten utána olvasol és meg is van a válasz. Mekkora kell neked és milyen funkcióval, de így láttatlanból azt mondom, hogy az olcsóbb is megteszi.
" kell csináltatni redőnyt, légkondit és bejárati ajtót. Ezen kívül kell venni tűzhelyet, mosógépet, mikrót, hűtőt."
Dolgozol?
Van év végi jutalmad?
Azt lehetne teljes egészében erre fordítani, tehát évente meg tudsz csinálni ezekből többet is.
Igen, idő utánajárni, miből milyet szeretnél, hogy az emberöltőn át meg is feleljen. Sok munka.
"azt sem tudom elektromos tűzhelyet vegyek-e vagy gázost (melyik miért jó, miért nem)"
Otthon amin eddig főztél az milyen volt, megfelelt-e vagy sem?...
Ha nem fogsz főzni egyáltalán, akkor tök fölösleges venni.
Neked kell tudni mire an szükséged!!!
Nézd meg mi tetszik nézz utána mit tud, hasonlítsd össze drágábbal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!