Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közölnéd a pároddal, hogy mikor nem találkoztok, csak üzentek egymásnak, annak is kicsit minőségibbnek kellene lennie?
Elofordul hogy ignoralja ha kérdezek valamit.
Múltkor telefonaltunk és lekellett tennem percre valamiért és lerakta h jooolvan, majd utána visszahivtam. Nem vette fel. Majd írtam hogy nemtudom zavarok e (mert nem beszéltük meg hogy visszahivom e, de nyilván úgy jött le hogy hivjam mert pár percet beszéltünk és mesélt volna meg.)
Erre nem válaszolt egy napig aztán teljesen más témába váltott, mesélt a dolgairól üzenetben.
Nálunk elofordul hogy ritkán válaszolunk egymásnak, már megszoktam, de nem mondom hogy nem zavar hogy néha többet is adhatna.
Szeret, velem tervez, ez egyértelmű de nagyon nehéz személyiség. Néha gyermeteg, önző, de ugyanakkor odaadó és sok szeretet van benne. Nehéz ezt elmagyarazni. Nem régről vagyunk együtt.
Hogyan lehetne ezt tudtára adni hogy zavar hogy sokminden róla szól és néha ignoralja amit mondok.
Kértem már azt is ha hétvégente találkozunk szóljon a találka napján időben, ne este hogy akkor találkozunk e. Erre legutoljára olyan választ kaptam hogy hát ha azt mondod nem találkozunk nem találkozunk, istenem, nem halok bele. Ezt nyilván egobol mondja , mert hozzavagtam hogy és mondom ha én már máshogy tervezek mert nem szóltál? És erre válaszolta az előzőt. Előtte igaz vitaztunk kicsit máson is.
De ez a stílus már nagyon fárasztó.
Fontos nekem, de nem tudom hogy lehetne ezen változtatni. Kieroszakolni nem szeretném. Éreztetni szeretném hogy ez hosszútávon nem jó. Nem tudom van e remény ha ezt valakinek már a szájába kell rágni. Főleg hogy 30-hoz kozeli férfiról van szó.
Köszönöm a válaszokat.
En ugy vettem eszre amikor ugy laposodnak a beszelgetések a masik sincs amugy felvillanoyzva.
De ha képbe kerul az ex vagy nekikezdek mas pasikrol sztorizni hirtelen napi tobbszor is hivogatnak litániákat zengenek, hirtelen minden erdekli rolam, az is, ha csak leultem enni kimegyek pisilni már érdekfeszitő téma.
Elkezd izzani a lwvegő, felhivnak minden apropobol. Milyen poen volt a munkahelyén, szunete van, kisebb baleset volt, bejott a főnök és en mit csinalok kivel vagyok hol vagyok miket tervez velem hova akar vinni meg akar nekem mindent adni venni
Hát no komment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!