Zooplusról rendelhető minőségi nedves/száraz macska kajában melyik márkát ajánlanátok? Nagyon sok félét kipróbáltam már, de azt vettem észre hogy a minőségibb nedves eledelek picit szárazabbak és az én macskám nem igazán eszi meg. Nektek mi vált be?
Esetleg egy kis mennyiségű konzervet keverj mellé.
Egyébként én purinàval etetek.
Szárazból nálunk a Purizon a favorit (kivéve a bárányos és egyéb hajmeresztőbb ízek), de a Greenwoods lazacost is imádja, Applaws.
Nedvest nem onnan szoktam venni.
Nekunk az applaws marka valt be.
De akkor tapot sem eszik? Pedig ra kene szoktatni, kulonben a fogai fogjak banni.
Köszönöm mindenkinek :)
Nedvesből a rosie's farmot szokta, animonda carny, purina one, royal canin.
Szárazból pedig purina one, csak annyira válogatós hogy ezek helyett keresek neki most mást.
Animondát szoktam onnan rendelni, de akkor ezt már ismered.
A Fressnapfban kapható Premiere hasonló hozzá, esetleg az? Tudom, nem Zooplus, de megfizethető és jó minőségű.
Szárazból ezeket próbáltuk: Concept for Life (talán ez a legjobb, ami nem nagyon drága, de sajnos egyáltalán nem ették meg), Smilla (ez a legolcsóbb azok közül, amik jók, egy ideig ették, de egyszer csak nem kellett többet), Royal Canin (ezt szerették, de ezt a minőséget sokkal olcsóbb tápok is hozzák), Purizon (nagy reményekkel indultunk, ez sem kellett egyáltalán), Happy Cat (végül ennél maradtunk, ez még elfogadható szint). Illetve Fressnapfból szintén próbáltuk a Premiere szárazat, de az ivartalanítottat, ami kéne, szintén nem ette meg egyik sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!