Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szoktatok énekelni a macskátok...

Szoktatok énekelni a macskátoknak?

Figyelt kérdés
Szoktatok énekelni , vagy mondókázni a macskátoknak ? hogyan reagálnak? figyelik, szeretik?

febr. 8. 10:45
 1/10 kürtőskalácska ***** válasza:
100%

Nem.

Inkább nem kínzom az ének hangommal.

febr. 8. 11:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Nem vagyok normális, de élvezem. :3
febr. 8. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem
febr. 8. 12:22
 4/10 anonim válasza:
100%
Nem, de gyakran hallgatok velük zenét. 😁
febr. 8. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Macskazenét hallgatunk.
febr. 8. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak udvarolok neki.
febr. 11. 23:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Soha nem tenném ki a macskám akkora traumának, hogy az énekhangomat kelljen elviselnie.

(Gyerekkoromban egyszer énekeltem a zuhany alatt, és apám rámtörte az ajtót, mert azt hitte valami baj van, és a fájdalomtól kiabálok)

febr. 13. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
szoktam, gyakran. szereti szerintem, többször arra aludt el, meg mindig néz rám közben (bár lehet, azért, mert hülyének néz xd). zenét hallgatni is szoktam vele, szilveszterkor pl. az is segített neki megnyugodni. alapból életem a zene, örülök, hogy egy ilyen macska választott ki magának:D
febr. 19. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam. Általában a "pici" meg a "cica" szavakkal komponálok, és olyan mesterművek születnem, mint az "icipici picica" és társai. Igen, teljesen normális vagyok :D

(Amúgy 5 kilós szobapárduc, nagy disznyó)

Nem különösebben érdekli. Azt gondolom érti, hogy neki játszom az eszem, vele törődök, de nem különösebben reagál rá.

febr. 25. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Énekelni nem, mert azt nem tudok 😂De többet beszélgetek velük mint némelyik emberrel körülöttem 😂
febr. 25. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!