Szeretitek, mikor pürrög a macskátok?
Figyelt kérdés
Én imádom ezt a cuki hangot. 😍 Az én egyik cicám nagyon sokszor pürrög nap mint nap. Ha simogatjuk, ha leugrik valahonnan, ha alszik és hozzáérünk vagy csak úgy hozzáérünk, ha érdekli valami, hogy ha megy, van, hogy akkor is csinálja csak úgy magának vagy a másik cicánknak. Úgy szeretem. 🥰 A másik cicánk nem ilyen beszédes, ő ritkán csinálja.szept. 16. 00:25
2/15 anonim válasza:
#1 [link]
Szerintem erre a hangra gondol a kérdező.
Egyébként én imádom. Az egyik macskánkkal párbeszédet tudok folytatni úgy, hogy visszahümmögök neki, amikor ezt csinálja :) A másik macskánk pedig szinte egyáltalán nem is nyávog, csak pürrög, nagyon édes.
3/15 A kérdező kommentje:
#2 igen, erre gondoltam.
szept. 16. 06:37
5/15 anonim válasza:
Szomszéd nagy dagi cicája pürrög, irtó aranyos 😁
6/15 anonim válasza:
Emeli az ember vibrációs szintjét a doromboló hangok, tehát egészséges!
7/15 anonim válasza:
"pürrögés" megemeli az ember "vibrációs szintjét"
Ma reggel is jó volt ide jönni, sokat tanul az ember ezen az oldalon...
8/15 anonim válasza:
7 es, nem kell te foglalkozz csak a materialis dokgokkal, meg a vécéhúzogatással. Neked csak az létezik ami fogható kézzel!!!
Energiaszint, rezgések nem léteznek csak a mesékben ne is foglalkozz vele
9/15 anonim válasza:
Én is bírom, amikor ezt csinálja :D olyan cuki
10/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem. Egyébként akkor csinálják ezt amikor nagyon jól érzik magukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!