Traumás macskának mik a tünetei? Nagyon féltem!
Figyelt kérdés
A cica alig mozog. Furcsán tartja magát. Fekszik. Néz maga elé folyamatosan. Nagyon ijesztő. A viselkedése nagyon ellentéte a megszokottnak.
Voltunk orvosnál és kórházban is. Nincs eltörve semmije, kisebb horzsolásai vannak. Kapott szteroidot és gyógyszereket de úgy sajnálom. Nem tudom mi történhetett vele de nem reagál semmire csak fekszik és pislogás nélkül bámul maga elé. Én pislogtatom, hogy ne száradjon ki a szeme. Ez csak a betegség miatt lehet vagy trauma érte?
ma 20:19
1/7 anonim válasza:
Mit mondtak a kórházban? A "kisebb horzsolások" mitől vannak?
2/7 A kérdező kommentje:
Beleakadhatott valamibe esetleg leesett valahonnan.
ma 20:39
3/7 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy mindenképp megütötte magát csak az, hogy fáj a háta/lába és küzd a gyógyulásért indokolja, hogy nem reagál a nevére sem? Hiába szólítom nem néz rám csak maga elé üres tekintettel.
ma 20:43
5/7 anonim válasza:
Hogy vizsgálták? Kívülről ránéztek és megállapították, hogy horzsolás, vagy volt képalkotás, mondjuk röntgen, ultrahang is? A macskáknak kifejezetten magas a fájdalomküszöbe, egy nagyobb ütés, akár belső sérülést is okozhat, ha tényleg sérült. Az biztos, hogy a macska nem szeret tüneteket mutatni, vagyis ha súlyos tüneteket mutat ott már nem kis baj van.
6/7 anonim válasza:
Szerintem röntgen, ct vagy mr kellene. Nyilván nem lesz sajnos.... 😞.
Valószínűleg belső sérülése vagy súlyosabb agyrázkódása van.
Még ha "csak" sokkos lenne, akkor is kellene sokktalanítás neki!
7/7 anonim válasza:
Ha voltatok vele orvosnál, sőt, állatkórházban, akkor kell lennie diagnózisnak is. Mit mondtak az orvosok? Ennyire vegetáló macskát nem is értem, hogy engedhettek haza. Semmi komolyabb vizsgálat nem is volt? Elsősorban fejsérülésre gyanakodnék, megcsaphatta egy autó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!