Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy totál egészséges,fiatal,...

Egy totál egészséges,fiatal, ivartalanított lány macskánál mi okozhatja,hogy egyik pillanatról a másikra elkezd imbolyogni, és leesik mindenhonnan?

Figyelt kérdés
A macskánk félig kinti félig benti macska.Muszáj kiengedni,mert szétszedi az ajtót,hiába ivartalanított. Fél napon keresztül nem volt meg, utána jött elő. Láttam,hogy valami nem stimmel rajta, mert imbolygott, hedergett,és eldőlt. Nem tudott a szokásos helyére felugorni,vagy ha igen eldőlt. Enni sem nagyon evett, viszont körbe tapogattam nem fájdította semelyik részét, vér nem volt. Azonnal vittük állatorvoshoz a faluba,és adott neki egy hosszan ható szurit. Jobban van,de még mindig imbolyog. Ma megint felhívom,hogy mit csináljunk,mert engem ez így aggaszt nagyon. Mi baja lehet? Tapasztalt valaki hasonlót?
jan. 26. 10:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg mérgezés?

Az orvos mit mondott?

jan. 26. 10:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Annyit,hogy ad neki egy injekciót, megtapogatta,és ennyi volt. Azt mondta,ha nem javul, hívjuk újra amit ma meg is fogok tenni mert vizsgálja már meg rendesen......
jan. 26. 10:34
 3/18 A kérdező kommentje:
Ha mérgezés lenne, akkor szerintem már szegényem elpusztult volna. Már jól is eszik, a széklet is rendben van,csak alszik szinte egész nap,ha meg enni vagy inni megy,ugyan úgy imbolyog.
jan. 26. 10:34
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Egy agyrázkódás vagy koponyatörés esetleg belső fül betegség szóval sok minden lehet, azonnal vidd el orvoshoz, mert szenved az állat.

Itt nincs idő várni.

Nem is értem miért telefonálgatsz az orvosnak miért nem fogtad már meg és vitted az orvoshoz.

Az orvos sem tud telefonon gyógyítani.

jan. 26. 10:35
 5/18 A kérdező kommentje:
Mert nem fogad, ha nincs rendelése.
jan. 26. 10:36
 6/18 anonim ***** válasza:
73%

Az egyensúlyvesztés arra utal, hogy az agyával van valami.

Vagy közvetlenül (agyvérzés, agyhártyagyulladás), vagy valami betegség zavarja meg az agyműködését. (Múltkor influenza miatt egy napig én is szédelegtem, néha úgy kellett elkapni valamit.)

Ha az állatorvos nem csinált semmit, csak beoltotta, akkor feltehetőleg valami betegségre tippelt.

jan. 26. 10:36
 7/18 A kérdező kommentje:
Így is rendelési időn kívül zavarjuk.
jan. 26. 10:37
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

1-es vagyok

akkor vidd el másik állatorvoshoz

jan. 26. 10:38
 9/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta mikor ott voltunk,hogy várjunk,mert ő sem tud neki mást adni egyenlőre,mivel ez egy hosszan ható szuri volt. Sokszor kapják ezt a macskáink,ha levisszük őket valamilyen oknál fogva. Eddig mind helyre jött.
jan. 26. 10:38
 10/18 anonim ***** válasza:
31%

Egyszer a mi cicánk is így jött haza. Ő is ilyen ki-bejárós. Szintén orvos. Szintén injekció.

3 napig nem hogy imbolygott, de a 4 lábára se tudott állni. Ugyanígy eldőlt.

Mire eljött az idő, hogy vigyük vissza, ha nem javul, szinte nyom nélkül elmúlt az egész. Azóta se tudjuk - se mi, se az orvos -, hogy mi történt.

Tőlem azt kérdezte a doki, hogy esélyes-e, hogy sörétes puskával meglőtték-e. De nem. Normálisak a szomszédok.

jan. 26. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!