Egy totál egészséges,fiatal, ivartalanított lány macskánál mi okozhatja,hogy egyik pillanatról a másikra elkezd imbolyogni, és leesik mindenhonnan?
Esetleg mérgezés?
Az orvos mit mondott?
Egy agyrázkódás vagy koponyatörés esetleg belső fül betegség szóval sok minden lehet, azonnal vidd el orvoshoz, mert szenved az állat.
Itt nincs idő várni.
Nem is értem miért telefonálgatsz az orvosnak miért nem fogtad már meg és vitted az orvoshoz.
Az orvos sem tud telefonon gyógyítani.
Az egyensúlyvesztés arra utal, hogy az agyával van valami.
Vagy közvetlenül (agyvérzés, agyhártyagyulladás), vagy valami betegség zavarja meg az agyműködését. (Múltkor influenza miatt egy napig én is szédelegtem, néha úgy kellett elkapni valamit.)
Ha az állatorvos nem csinált semmit, csak beoltotta, akkor feltehetőleg valami betegségre tippelt.
1-es vagyok
akkor vidd el másik állatorvoshoz
Egyszer a mi cicánk is így jött haza. Ő is ilyen ki-bejárós. Szintén orvos. Szintén injekció.
3 napig nem hogy imbolygott, de a 4 lábára se tudott állni. Ugyanígy eldőlt.
Mire eljött az idő, hogy vigyük vissza, ha nem javul, szinte nyom nélkül elmúlt az egész. Azóta se tudjuk - se mi, se az orvos -, hogy mi történt.
Tőlem azt kérdezte a doki, hogy esélyes-e, hogy sörétes puskával meglőtték-e. De nem. Normálisak a szomszédok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!