Egy totál egészséges,fiatal, ivartalanított lány macskánál mi okozhatja,hogy egyik pillanatról a másikra elkezd imbolyogni, és leesik mindenhonnan?
Nem biztos, hogy "ott marad". Szomszéd kislány nagymamája óvatlanul kiengedte a cicát, az autó elkapta, de valahogy hazavonszolta magát
meghalni :-( De ott azért voltak külsérelmi nyomok.
Kerékpár esetleg? Vagy valaki bánhatta? Rácsapott seprűvel, kapával?
Ezt a kamu dumát nem fogad….
Vidd el az ügyeletes állatorvoshoz.
Szenved az az állat te meg itt firkálsz.
Komolyan nem értem az ilyen embereket.
Van egy láthatóan szenvedő állata ez meg a gyakorin irogat meg távgyógyász állatorvost hívogat…..
Fogd már meg azt a szerencsétlen állatot és indulj el a legközelebbi állatorvoshoz vele.
Igen tudom az pénzbe kerül de ezt neked is tudnod kellett amikor állatot fogadtál be.
Na indulj ne itt irogass.
Kérdező, mi lett a cicáddal? Szerintem is sokminden okozhat ilyet. Hallottam epilepsziáról, ami hasonló tünetekkel is jelentkezhet, és bármikor előjöhet, hiába volt eddig egészséges.
Kell csinálni egy rendes labort az állatoknál is ilyenkor, nem csakúgy ránézésre diagnosztizálni, így tényleg max magától rendbe jön, vagy nem.
Nálam volt már hogy a macskám széthányta fosta magát, erre ébredtem hogy épp jön belőle minden, és alig bírt állni. Azzal a lendülettel pizsamában indultam vele orvoshoz, persze annyi könnyedségem van hogy Budapesten élek, plusz csak benti cica. Vért vettek, nyálmintát is vettek, a hordozóba került fosból is mintát vettek, ultrahangoztak és a szokásos áttapogatás mellett röntgent is csináltak. Tudom ez így elég undi, de nekik ez is a dolguk és gyorsan kell cselekedni, mert az állat életébe kerülhet. Kb másfél órát töltöttünk a rendelőben, a macskám fokozatosan jobban lett, és a végén kiderült hogy valószínű evett vagy ivott valamit ami egy kisebb mérgezést okozott benne. Az hogy konkrétan mi okozta a mérgezést csak tippelni lehetett, kapott infúziót, és azóta is teljesen egészséges és jól van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!