Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másra vágyom. Ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másra vágyom. Ez normális?

Figyelt kérdés

9 éve vagyunk együtt a párommal 1 éve vagyunk házasok. És egyre jobban úgy érzem, hogy kicsit másra vágynék. Vágynék valami újra, valami izgalmasra,egy éjszakás kalandokra. De közben szeretemes tudom ,hogy soha nem találnék olyat mint ő...de tartok attól is ,hogy később megbánom, hogy nem éltem.

28/L

#házasság #Másra vágyom
2022. júl. 8. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Látjátok gyerekek? Ez van akkor amikor valaki úgy megy bele egy párkapcsolatba és később házasságba, hogy még nem dugatta meg magát mindenkivel. Azért sajnálom a srácot.
2022. júl. 8. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

1-es

Ez rohadt nagy hülyeség, amit írsz. Nem kell nyolcvan emberrel szexelnie mindenkinek.

2022. júl. 8. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Első kapcsolatod, kérdező? Minden rendben van, tényleg tökéletes vagy csak elhiheted magaddal és másokkal is?
2022. júl. 8. 20:47
 4/9 anonim válasza:
72%
Fiatal vagy. Nem gáz. Én is voltam így csak nem vagyok házas. 24/N
2022. júl. 8. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez termeszetes. Sokan ereznek igy. Harmasra stb nem nyitott?
2022. júl. 8. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
El lehet válni.
2022. júl. 8. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pároddal is lehet menni kiprobalni mindent is.. Nyilvános, idegen hely, inni elotte, flörtölni, minddefyik szitu más miatt lesz izgalmas és annal jobb, mint azzal az emberrel akiben megbizol, szeretsz, nincsenek tabuk , szerintem soha nem kehet jobb.
2022. júl. 8. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem azért van mert első kapcsolat, hanem bármelyik hosszú kapcsolatban előjöhet, ahol leromlik vagy silánnyá, unalmassá válik a Szexuális élet.

Ha pl 10 éve szétdugatom magam, attól még most, 10 évvel kesobb ugyanúgy kezdhetek másra vágyni ha nem vagyok kielégítve, folyton hiányzik a szex, ami itthon vagy nincs vagy unalmas. Sosem értettem a hülye logikáját itt az embereknek.

2022. júl. 8. 23:55
 9/9 anonim ***** válasza:
37%
Örülj,hogy van párod,ne ugrálgass mások f..szára
2022. júl. 9. 09:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!