Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek is volt már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is volt már, hogy a pasitok szeretője rátok írt?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor pontosan hogy történt? Hittetek neki? Mi volt az első reakciótok?

#szerető #kapcsolatba lép
2022. júl. 5. 21:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
13%
A pasi gerinctelen és én vagyok a felelős? Ez jó. Te bűnrészes vagy a tettben. A pasinak válni kellene.
2022. júl. 6. 01:04
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy a sráccal másfél éve együtt voltunk. Aztán rájöttem, hogy én vagyok a szerető a dologban. A lakás ahova mindig felmentem hozzá, az tulajdonképpen az élettársáé volt. Úgy derült ki számomra a helyzet, hogy véletlenül vagy figyelmetlenségből felrakott a facebookra egy számomra idegen nővel egy közös képet karácsonykor. Nekem azt mondta, hogy elutazik a szüleivel és sajnos nem fog ráérni, de bepótoljuk. A karácsonyfa előtt csókolóztak, és mindenféle jó kívánságok voltak a kommentek között. Aztán belikeoltam, erre eltűnt a poszt. Majd mikor számom kértem letiltott. Szerencsére megjegyeztem a nő nevét, és leírtam neki a sztorimat. Meg, hogy ne bízzon benne mert, őt is átveri. Nem akart nekem hinni. Majd a kocsijáról, közös képeket, rengeteg üzenetet, az utca nevét ahol laknak, a srác szülei nevét, szóval minden konkrétat leírtam neki. A csaj csak annyit kérdezett, hogy hányszor feküdtem le a “ párjával”, mire én azt írtam, hogy sokszor mivel másfél évig együtt voltunk. Erre annyit írt, hogy ne írjak neki többet. Ne bántsam tovább. Egy szóval nem bántottam, segíteni akartam, végül bűntudatom lett amiatt amiről nem is tudtam. :) Persze következmény nem lett, azóta is együtt vannak, viszont teherbe ejtett egy 18 éves lányt. Akit lefizetett , hogy ne mondja el a barátnőjének. Onnan tudom, hogy a kollégám húga. :) Vannak nagyon aljas emberek.
2022. júl. 6. 01:05
 23/25 anonim ***** válasza:
95%

#21! Már ott tartunk, hogy nem csak nekem mondod meg, mit kéne tennem, hanem másnak is?

Ez a "bűnrészesség" sokkal nagyon klisé, mint amit én írtam. Ennyi erővel te is bűnrészes vagy egy fos házasság fennmaradásában, ha nem válsz🤷🏼‍♀️ Miért a pasinak kell válni, a nőknek talán még van tiltva, vagy mi? Ha közös erővel rontja el 2 ember a házasságát, akkor annak törvényszerűen következménye lesz. Vagy válás, vagy harmadik személy. Ha nem akarod, hogy csaljanak, megelőzheted azzal, hogy elválsz. Ha nem teszel semmit, a másikra bízod a döntést, hogy melletted tart mást, vagy helyetted. Ha megcsalnak, és megtudod, megint dönthetsz. Ha úgy döntesz, hogy benne maradsz a kapcsolatban, beleegyeztél, hogy csaljanak. Onnantól tudod, hogy hárman lesztek a kapcsolatban. Ugyanúgy tudod, mint a szerető. Ha nem zavar, hogy osztozkodni kell a férjeden, milyen alapon kéred számon ugyanezért a szeretőt?

2022. júl. 6. 01:43
 24/25 anonim ***** válasza:
2%

Ja, beleszólok a személyi szabadságodba. De még a tolvajokéba, rablókéba, gyilkosokéba is. Tudom, hogy a bűnpártoló liberális agyad nem tudja feldolozni, hogy szabályok vannak és nem te vagy az isten, de ez a te bajod.

A válást annak kell kezdeményezni, akinek baja van a házassággal. Akinek nincs, az miért tenné? Nem erősséged a gondolkodás.

2022. júl. 6. 01:51
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

#24! Ki beszélt itt az én személyi szabadságomról? Megint gyilkosozol. Te normális vagy? Mi köze van a párkapcsolatnak bűncselekményekhez. Nem tudom, milyen szabályokról beszélsz. A törvények minden betűjét betartom, a közlekedési szabályokat is, a házi rendet stb.. Légyszi, mutasd már meg, milyen szabályt nem tartok be.

Neked se erősséged😂 Ha neked nincs bajod azzal, hogy csalnak, akkor tényleg ne válj, én is azt írtam. Ha a pasid nem válik, akkor neki sincs. Miért tenné? Mi baja lenne? Köszöni szépen jól elvan a szeretőjével, a házasság mellett is. Miért kéne válnia?

2022. júl. 6. 02:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!