Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek is volt már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is volt már, hogy a pasitok szeretője rátok írt?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor pontosan hogy történt? Hittetek neki? Mi volt az első reakciótok?

#szerető #kapcsolatba lép
2022. júl. 5. 21:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%

Hát...

Ha ez ilyen jól ment.

Nem is értem miért nem hagyta el miattad az asszonyt 😁

De biztos van erre is valami abszolút racionális magyarázatod amit kizárólag a férj csak neked árult el, és a felesége - ha beszéltetek kicsit máshogy adott vissza , ha érted mire gondolok.

Àlomlapocsolat lehet, osztozni "életed szerelmèn"

2022. júl. 5. 23:22
 12/25 anonim ***** válasza:
8%
Biztos azért nem érted, mert nem tudsz olvasni. Mint írtam, elhagyta, csak visszacsináltam. Mielőtt még nagy fantáziálásba kezdenél, nem akartam elszakítani egy gyereket az apjától. Azért, te kis mindent tudó.😉
2022. júl. 5. 23:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan bizonyítékokat mutatott, hogy lehetetlen volt nem hinni neki. Fogalmam sincs, miért adtam még esélyt a kapcsolatnak. Legalább tanultam belőle.
2022. júl. 5. 23:30
 14/25 anonim ***** válasza:
21%

#12 egy igazi hős vagy, kàr hogy nem jutott szingli pasi egy ilyen ilyen embertàrsaira végtelenül toleràns nőnek - tudod , olyanra akit - hogy is írtad ? - nem kell elszakítani a gyerekètöl , de hát egy tökéletes kapcsolat ilyen: osztoszkodàs( nem csak a feleségével ezek szerint), lemondàs

Ahogyan egyre jobban kibontod , annál irigylésre méltó ez az egész szitu.

2022. júl. 5. 23:47
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

#14! Annyira nem érdekel, mit rinyálsz. Biztosan valamiért érzékenyen érint téged ez a téma. Gondolom, megcsalt feleség vagy, ezért vagy ennyire otthon az osztozkodás témakörében.

De, megsúgom, jutott, épp elég fiatal és szép voltam ahhoz, hogy bőven válogathattam. Bizony, túl fiatal ahhoz, hogy a pasik pénzét nézzem, hanem a szívem után mentem. Ő meg történetesen pont nem szingli volt. Ilyen az élet 🤷🏼‍♀️

És igen, képzeld, még a gyerekre is tudtam gondolni, aki lehet, évi egynél többször szerette volna látni az apját.😉

De ne aggódj, azóta is jut szingli pasi, köszönöm jól vagyok. Kívánom, hogy egyszer te is jól legyél.Talan majd ha jut egy olyan férj, aki nem csal szénné.

2022. júl. 5. 23:57
 16/25 anonim ***** válasza:
9%

Azért kíváncsi vagyok hogy téged csaltak e már meg .

Àhh leszarom , inkább megyek trollkodni , a legjobbakat mindenkinek!

2022. júl. 6. 00:01
 17/25 anonim ***** válasza:
95%

#16! Nem tudok róla, de nem is nagyon érdekel. A kapcsolat jó esetben 2 fővel indul, ha 3 lesz belőle, annak mindig oka van, és az ok, az első 2 fő kapcsolatában keresendő.

Ok., dehát eddig is trollkodtál😂

2022. júl. 6. 00:47
 18/25 anonim ***** válasza:
9%

"ha 3 lesz belőle, annak mindig oka van"

Fhu ez a mondat. Top semmitmondó üres klisé. Senki nem azt kérdőjelezi meg, hogy létezik e az ok, hanem hogy igazolja e az a megcsalást, vagy sem. A háborúnak is oka van, a gyilkossagnak is oka van, a pedofíliának is, de egyik sem ment fel senkit semmi alól. Azt meg senki nem vitatja, hogy valami okozza ezeket, úgyhogy tök felesleges ilyen terjengősen mondani a semmit.

Elnézést, de ez már kikívánkozott belőlem!

2022. júl. 6. 00:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#18!Akkor meg mit hisztizel? Te is tehetsz azért, hogy ne legyen harmadik. Magadat miért mented fel? "Egyik sem ment fel senkit semmi alól." Engem nem is kell, mivel én nem is követtem el semmit(akkor.) Senkinek nem ígértem hűséget, senkinek nem ígértem, hogy nem szeretek bele a férjébe, senkinek nem ígértem azt, hogy nem szexelek a férjével. Nincs senkinek számonkérési joga velem szemben. Ha a férjemet megcsalom, akinek hűséget ígértem, na, akkor ő számonkérhet. Vadidegen nők pedig nem.
2022. júl. 6. 01:01
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Hűtlenséget meg összemosni a gyilkossággal, vagy a pedofíliával? Na, ne vicceljünk már.
2022. júl. 6. 01:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!