Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lehet a baj?

Figyelt kérdés

Pár hónapja (4) vagyunk együtt a párommal, de még nem jutottunk el a szexig. (Nekem ő lenne az első.)

A probléma az, hogy neki az előjáték kimerül abban hogy smárolunk, nekem pedig többre lenne szükségem ennél. Amikor ezt megemlítettem neki megsértődött és mondta hogy ő még sosem csinált orált és nem is akar.

Persze én már csináltam neki, és nekem ebben pont ez a sértő, meg az hogy nem érzem úgy hogy figyelembe venne engem is, azt hogy én is jól érezzem magam.

Normális lehet ez a helyzet vagy csak én érzem egy kicsit furcsának?

19/l párom 23/f

2022. júl. 4. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyíltan elzárkozik az oráltól akkor ezt felesleges erőltetni. Viszont a jogod megvan arra hogy akkor te is nemet mondj rá.
2022. júl. 4. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval. Ha ő teljesen elzárkózik, akkor ő se várja el Tőled.

Kézzel kényeztet vagy azt sem?

2022. júl. 4. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi önző, és nem fogod vele élvezni a szexet. Így meg borítékolható a szakítás. Minek húzod az időt?
2022. júl. 4. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Jézusom egy ilyen barommal akarod elvesziteni?:( Nem ér annyit. Tényleg nem elvezned amúgy se egy ilyennel, mindig za apróságokon van a hangsúly
2022. júl. 5. 00:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Azzal semmi gond nincs, ha nem orálozik, van ilyen, de akkor is még lenne ezer más módja annak, hogy kényeztessen, és ez lenne a gond, hogy teljesen ott hagy, nem is próbál bevonni téged, csak használ. Ez így nagyon nem okés, nincs rendben.
2022. júl. 5. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!