Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már amikor túl biztos pontnak érezted a párodat?
Figyelt kérdés
Amikor nem gondoltad volna hogy úgyis megteszi/meglépi egyszer..
De aztán rá kellett jönnöd h bizony változtatnod kell ha nem akarod elvesziteni..
2022. júl. 4. 17:45
1/3 anonim válasza:
Kaphatnánk egy kicsit több részletet? Ez így túl homályos, hogy értsem mégis milyen szituációról van szó? Megkérte a kezed vagy mégis mi az? :D
2/3 anonim válasza:
Inkább engem éreztek biztosnak mint én mást.
3/3 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, hogy egy is-is helyzetben voltam. Több, mint 10 évet voltunk együtt, de kb. a 3. évben jött egy olyan gondolatom, hogy egyszer elhagy egyik pillanatról a másikra. Aztán ez jó sokáig nem történt meg pedig volt olyan periódus az életünkben amikor megérdemeltem volna, hogy elhagyjon (nem megcsalás). Aztán amikor a legkevésbé számítottam rá akkor lépett le. Kb. két nap alatt eltűnt az életemből szinte válaszok nélkül. Egyébként kb. mindent megéreztem vele kapcsolatban. Amikor először láttam életemben akkor tudtam, hogy közünk lesz egymáshoz. Ehhez kellett több, mint 3 év. Most épp azt érzem, hogy még nem végeztünk egymással pedig évek óta külön vagyunk és szinte semmi kontakt köztünk. Persze simán lehet, hogy őrült vagyok és elb☆szom az egész életem ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!