Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tűnt el a mai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnt el a mai nők tobbsegébol a gondoskodás?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek de én a környezetemből is ezt látom.

Mindenből feminista kérdést/problémát csinálnak még akkor is ha nem csak a nő csinálja otthon a háztartást; már nem lehet a nőkkel szemben " semmi igény" mert egyből jön a csinálja meg magának stb..

2022. júl. 4. 11:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy én vagyok a szerencsés, de amikor beteg vagyok, a párom maximálisan megérti, ápol is, csinálnak valamit a gyerekkel, hadd tudjak pihenni. A házimunkát közösen és így gyorsan letudjuk. Az igaz, hogy főzni én főzök, mert ő nem tud, de kompenzálja mással - programokkal pl.
2022. júl. 4. 12:56
 22/39 anonim ***** válasza:
94%
Amióta egy kibszott kávét is sajnáltok a randin.
2022. júl. 4. 12:57
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

És milyen igényed nem lehet? Azt várd el, amit magad is adsz.

"még akkor is ha nem csak a nő csinálja otthon a háztartást;"

Ez alap, ha mindketten dolgoztok.

2022. júl. 4. 12:58
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Azóta mióta a nők is dolgoznak, napi 8-10-12 órában. Más volt amikor a nő háztartásbeli volt és feladata csak a házimunka meg hasonlók voltak.

én pl ugyanabban a munkakörben dolgozom mint a férjem, ugyanabban a műszakban is csak más részlegen.

2022. júl. 4. 13:19
 25/39 anonim ***** válasza:
96%

Mert ez egy csökevény, régi beidegződés, aminek köze van a klasszikus családmodellhez, hogy anno a férfi tartotta el egyedül a családot, ezert a nő cserébe vitte a háztartást, gyereknevelést, a férfi teljes mértékű kiszolgálását, stb. Mindenkinek meg volt a szerepe a kapcsolatban.

Ez a felállás megváltozott, amióta a nők is munkába álltak, azóta "egy kicsit" több lett a rájuk nehezedő teher, lavírozni az elintézendő dolgok, munka és a magánélet között, amit egy értelmes férfi megért és tolerál, ergo kevesebb az elvárása a nő felé, ha látja hogy annak le vannak kötve energiái, ezert inkább segít neki.

2022. júl. 4. 13:19
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Igyanazt írtuk le. :)
2022. júl. 4. 13:21
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Meg aztán vannak akik élből lebecsülik a házimunkát. Elbagatellizálják, itt is gyakran olvasom férfiaktól hogy, "amikor el mos pár tányért naponta, nehogy már kifáradjon benne" és hasonlók. Vagyis az nem munka, nem értékes, csak az amiért pénzt kap az ember. Pedig fárasztó és időigényes, de az aki ki volt mindig szolgálva az nem tudja és nem is értékeli.
2022. júl. 4. 13:52
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
De tudja pont azért nem csinálják mert ingyen is van és csak gájázás. Csinálja az asszony ugy vannak vele.nekik meg derogál.
2022. júl. 4. 15:41
 29/39 anonim ***** válasza:
91%

Miért kéne gondoskodónak lennem? Rólam ki gondoskodik? Max anyám gondoskodott.

Nekem nincs gyerekem, az élettarsam ugyanolyan felnőtt ember mint én. Gondoskodjon magáról.

2022. júl. 4. 15:56
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Mi neked a gondoskodás?
2022. júl. 4. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!