Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti is vágytok a gondoskodásra egy nőtől?
Ha arra érted, h főzzenek rám meg hasonlók, akkor nem. Egyedül élek, tudom hogy mit hogyan kell csinálni.
Ha arra gondolsz, h mondjuk nap végén felhívjanak megkérdezni hogy milyen napom volt... arra igen. Én kifejezetten nagyon. Ebből érzem azt hogy érdeklem és hogy kedvel.
Most alakulóban van valami, pontosan ez a baj köztünk. Ő nem keres, nem érdeklődik irántam. Nem tudom h lesz-e ebből emiatt valami. Pedig mikor együtt vagyunk, nagyon jó összhangban vagyunk.
Akik nem orulnenek neki, azoktol kerdezem, hogy a mama hotelt gyulolo nok neveltek beletek ezt, hogy kapasbol rosszkent tekintsetek arra, ha egy no gondoskodo vagy szimplan sosem tapasztaltatok ilyet es akkor mar biztosan rossz dolog es nektek?
A kerdesre a valaszom pedig igen. Nyilvan nem varnek el alapjaraton semmit, de nem utasitanam vissza a gondoskodo gesztusokat es ertekelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!