Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tűnt el a mai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnt el a mai nők tobbsegébol a gondoskodás?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek de én a környezetemből is ezt látom.

Mindenből feminista kérdést/problémát csinálnak még akkor is ha nem csak a nő csinálja otthon a háztartást; már nem lehet a nőkkel szemben " semmi igény" mert egyből jön a csinálja meg magának stb..

2022. júl. 4. 11:11
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
90%
Nem tűnt el. Ezt te feltételezed.
2022. júl. 4. 11:14
 2/39 anonim ***** válasza:
15%

Mert a nyugati társadalom ezt sulykolta beléjük!

Amúgy gondoskodnak ők magukról, meg a kutyájukról, macskájukról!

2022. júl. 4. 11:14
 3/39 anonim ***** válasza:
90%
Milyen nyugati társadalom? A keleti társadalom mit sulykol?
2022. júl. 4. 11:15
 4/39 anonim ***** válasza:
91%
Attól, hogy a férjemnek is van dolga, még gondoskodom róla. Főzök, mosok, takarítok szívesen addig amíg ez nem alap és elvárás teljes mértékben! Na de pl a szennyes zoknit ne én vigyem már ki egy felnőtt férfi után, mint ahogy az ételt se én melegítsem meg neki, mert ha én nem teszem meg, akkor inkább nem eszik! Ti nem fogjátok fel, hogy nem arról van szó hogy nem akarunk csinálni semmit. Az a lényeg, hogy a férfi is csináljon ezt-azt mert nem szakad le a keze ha azt nem csak f.szverésre és seg.törlésre használja. Kéne a francnak egy olyan aki inkább fekszik a piszokban, mert nem képes maga körül rendet tartani.
2022. júl. 4. 11:22
 5/39 anonim ***** válasza:
93%
Mert nem kapom vissza.
2022. júl. 4. 11:22
 6/39 anonim ***** válasza:
97%

Gondoskodni az anya szokott a gyerekéről míg fel nem nő, vagy akkor gondoskodunk a másikról ha beteg.

Ez odafigyelés, kedvesség, megbecsülés amiről te beszélsz, hogy a másik fontos.

De ha ez a kölcsönös megbecsülés nincs meg, ott lehet hagyni a másikat.

2022. júl. 4. 11:30
 7/39 anonim ***** válasza:
80%

Aki ilyen nő mint én, azt meg totál nem értékeli az adott pasi.

Én örülök ha gondoskodhatok róla,főzhetek neki..

Valahogy totál azt érzem hogy sose leszek elég jó..

És vissza felé természetesen 0 amit kapok.

Szóval ez mind 2 félnél probléma ,szerintem a pasi is ugyan annyira legyen gondoskodó mint a nő.

2022. júl. 4. 11:32
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Az exemet maximalisan kiszolgáltam. Megcsinaltam mindent is, szinte már mintha egy gyerek lett volna. Nagyon szerettem, és nem akartam hogy barmiből is hiányt szenvedjen, de sajnos pont ez lett a vesztem.

A végén már ez volt a baj épp, rám szórta hogy én csak ezzel tudom kompenzálni hogy szeretem? Leüvöltött ha megvettem egy üveg ketchupot is, utána meg jaj de jó hogy van itthon.

Mindezért cserébe azt kaptam, hogy megcsalt az exével. Mindennek az oka én lettem.

Sosem az volt a gond, hogy nem derogál a házimunka vagy a gondoskodás, viszont jól esett volna egy köszönöm is mint ez.

Személyes tapasztalatot írtam csak le.

2022. júl. 4. 11:36
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnt el. Nagyon szívesen megcsináljuk, ha cserébe megvan a megbecsülés vagy a férfi a hagyományos férfi szerepet viszi, ha a nőkre ezek a feladatok hárulnak. Szép és jó, hogy ez mind elvárás a nőtől, (pl a háztartás vezetése) a férfiak azt felejtik el, hogy amikor ez kialakult, a férj teljes mértékben eltartotta a nőt és az egész családot. A legtöbb szakmában csak a férfi fizetése nem elegendő ahhoz hogy egyedüli családfenntartó legyen. Így a nő is munkába jár, beteszi a részét a közösbe, a férfinak is bele kell tehát tennie a részét a közösbe házimunka terén.
2022. júl. 4. 11:46
 10/39 anonim ***** válasza:
80%
Kiölik belőlük a férfiak és a kapitalizmus!
2022. júl. 4. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!