Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal a létező legapróbb dolgokon is megalkudni kell, kicsit olyan, mintha mindent együtt kellene csinálnunk, ennek mi lehet az oka és hogyan lehetne ezt kezelni?
Említenék néhány példát:
1. Este 6 óra van, éhes vagyok, szeretnék csinálni egy szendvicset, mert bár tudom, hogy később majd lesz egy nagyobb vacsi, nem akarok nagyon éhes lenni. Páromat megkérdezem, csináljak-e neki, a válasza az, hogy ne, és hogy várjuk meg a vacsorát, 1 óra és elkészíti, együnk majd akkor, közösen.
2. Mondom, hogy mennék futni 7 körül, azt mondja, menjünk inkább 9-kor együtt, mert akkor ő is jönne, de nem szeretne előbb menni, mert neki túl meleg van ilyenkor a futáshoz. Felvetem, hogy miért nem edz inkább itthon, én addig elmegyek futni, de az nem jó, mert ő ezt közösen szeretné csinálni
3. Leülnék kicsit laptopozni, elolvasgatni néhány dolgot, amire azt mondja, hogy most inkább csináljunk közös programokat, majd este keressünk 1 órát és akkor legyenek külön programok (de egy légtérben).
"Szívem, én éhen halok, úgyhogy mindenképp eszem most egy szendvicset."
"Nekem most van kedvem futni, később már nem lesz rá szerintem energiám, úgyhogy most fogok menni."
"Nekem most muszáj kicsit kiszellőztetni a fejemet, és magamban lenni."
Ne hagyd magad egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!