Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal a létező legapróbb dolgokon is megalkudni kell, kicsit olyan, mintha mindent együtt kellene csinálnunk, ennek mi lehet az oka és hogyan lehetne ezt kezelni?
Említenék néhány példát:
1. Este 6 óra van, éhes vagyok, szeretnék csinálni egy szendvicset, mert bár tudom, hogy később majd lesz egy nagyobb vacsi, nem akarok nagyon éhes lenni. Páromat megkérdezem, csináljak-e neki, a válasza az, hogy ne, és hogy várjuk meg a vacsorát, 1 óra és elkészíti, együnk majd akkor, közösen.
2. Mondom, hogy mennék futni 7 körül, azt mondja, menjünk inkább 9-kor együtt, mert akkor ő is jönne, de nem szeretne előbb menni, mert neki túl meleg van ilyenkor a futáshoz. Felvetem, hogy miért nem edz inkább itthon, én addig elmegyek futni, de az nem jó, mert ő ezt közösen szeretné csinálni
3. Leülnék kicsit laptopozni, elolvasgatni néhány dolgot, amire azt mondja, hogy most inkább csináljunk közös programokat, majd este keressünk 1 órát és akkor legyenek külön programok (de egy légtérben).
Ez szívás.
Hát vagy elviseled vagy elhagyod
8-as, csak éppen nem hasznos.
Attól, hogy a kérdező tisztában lesz a pszichológiai hátterével, még nem fogja jobban érezni magát ebben a helyzetben.
És nem tudod azt mondani, hogy nem??
Nem olyan nehéz nem csicskának lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!