Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel egy éve csak randizgatunk de még csók sem volt, kézfogás sem. Együtt járunk de õ àllandoan mondogatja meg akarja ismerni a szüleimet, idegesít. Nem is tudjuk hogy milyen a másik az ágyba úgy mutassam be.. Mit csináljak?
De mondta hogy együtt vagyunk, csak fél megcsókolni, megfogni a kezem.stb
A fiú még szûz😅 senkivel nem szexelt még!
Hát csókold meg te, fogd meg te a kezét. Amúgy irigylem a türelmed, egy évig én biztos nem bírnám ezt így.
Viszont a szüzesség szerintem nem mentség erre, lehet félős meg szégyenlős valaki, de nem ennyi ideig és nem így, hogy semmit sem csináltok. Szerintem a pasi vagy aszex, vagy valami egyéb baja van. Én nem mutatnám be a szüleimnek, viszont elbeszélgetnék vele, hogy mit várok el egy kapcsolattól (pl fizikai érintkezést), és hogy a szülők megismerése semmilyen szempontból sem mélyíti el a kapcsolatunkat, ellentétben mondjuk a bújásokkal és a szexszel.
Neked is komoly gondjaid vannak, ha ezt párkapcsolatnak nevezed! A fiú szűzessége erre nem magyarázat, 1 év alatt még a legfélénkebb ember is közeledne, ha vonzódik hozzád.
Természetesen ne mutasd be a szüleidnek, én nem is tudom, hogy mit lehetne mondani nekik, hogy ki ő, mert hogy nem a barátod, az biztos. Miért vagytok ti együtt tulajdonképpen, inkább ezt a kérdést válaszold meg magadnak, és utána beszéld meg vele is!
Engem is komolyan érdekelne a korotok, mert amit csináltok már óvodában is nagyon gáz!
"A fiú még szûz😅 senkivel nem szexelt még!"
És nem is akar. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!