Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel egy éve csak randizgatunk de még csók sem volt, kézfogás sem. Együtt járunk de õ àllandoan mondogatja meg akarja ismerni a szüleimet, idegesít. Nem is tudjuk hogy milyen a másik az ágyba úgy mutassam be.. Mit csináljak?
Én megértem, miért akarja az egészet. Addig nem akar érzelmi szálakat fűzni hozzád, illetve hogy te is érezzél valamit iránta, amíg nem látja a szüleidet. Érdemes apóst anyóst "lecsekkolni", mert olyan lesz a lányuk is, elvégre ők nevelték, ha nem tetszik amit lát, akkor bizony szakítani fog. Ha pedig igen, erre vágyik - nem feltétlen a pénzességre gondolok, sőt - akkor fog jobban közeledni.
Én nem így tettem, ahogy a fentiek, nem néztem jól körbe...
Mondjuk én épp hogy próbálok minél jobban nem hasonlítani a szüleimre, mivel szerintem idiótán élik az életüket.
Bár a legtöbb ember nem tud túllépni a szülői neveltetésen
#13 Oké, próbálsz, de az öröklött dolgokkal nem tudsz mit kezdeni, felszínre törhet így vagy úgy, tudtod nélkül is. És az nem biztos hogy tetszik a párodnak. Ezt elkerülendő, meg kell nézni a szülőket is, sajnos, nem sajnos...
Nem véletlen van az a régi mondás, "nézd meg az anyját, vedd el a lányát", de ez igaz az apára is.
12, 14-es A srác nem nősülni készül, ha még 1 év után sem meri megfogni a lány kezét. Beláthatod, hogy ez sokkal odébb van még, bár addig ezzel a tempóval már lehet nem is lesznek életben, mire esküvőre kerül sor.
Belegondoltam, lehet igazad van, előrelátó, ők már nem biztos, hogy élnek 100 év múlva.
22 éves srácként... mit parázik, de komolyan?
Hagyd ott és keress férfit egy kisfiú helyett.
Bszki, én szűzlányként nem voltam ennyira "nyámnyila" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!