Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok ezt vágná a fejetekhez: "Amióta veled vagyok, azóta életemben a legkevesebbet utaztam külföldre"?
Figyelt kérdés
A sztorija ennek annyi, hogy a párom éveken át az exeivel jóval többet utazott, én azonban mivel nem vágyom ennyire arra, hogy utazzak, ezért nem vetettem fel túlzottan utazási ötleteket, ráadásul így, hogy 3x annyit keres, mint én, kicsit jobban figyelek a kiadásokra, ameddig nem leszünk közös kasszán.2022. jún. 23. 14:07
11/23 anonim válasza:
Amióta gyk-zom a 10 agysejtem 9-el kevesebb
😆
12/23 anonim válasza:
Max. olyasmit, hogy te választottál engem :P Egyébként ha csak az anyagiak az indok, akkor vesd fel, hogy fizesse. Vagy igent mond rá vagy máris van indokod, hogy miért nem mehettek. Viszont ha te utálsz utazni (ahogy én:)), neki meg mániája, akkor vagy hoztok valami feles kompromisszumot vagy elfogadjátok, hogy külön vagytok elutazva és itthon vagy szakítotok. Ezt nektek kell tudni.
13/23 A kérdező kommentje:
Felajánlotta volna, hogy fizeti, és később majd "visszaadom", lehetséges, hogy presztizskérdést csináltam ebből, de úgy voltam vele, hogy a karrierváltás, összeköltözés és egyéb kellős közepén (mert az elmúlt egynéhány hónap erről szólt) nem biztos, hogy a külföldre kiruccangatás az, ami most prioritást élvez.
2022. jún. 23. 15:34
14/23 A kérdező kommentje:
A "visszaadom" azért van idézőjelben, mert kb arról lett volna szó, hogy a fejenként 200ezer ft-os kiadást valamilyen módon visszatörlesztgetem több hónap alatt.
2022. jún. 23. 15:35
15/23 anonim válasza:
Á az milyen már. Vagy adja ajándékba, ha a te társaságod szeretné és neki belefér a duplája, vagy menjen csak ő egyedül vagy haverokkal. Ha neked nem futja, azt fogadja el, ne "kötelezzen" rá ilyen érzelmi zsarolósdival, hogy akkor biztos nem szereted.
16/23 anonim válasza:
Pf, mekkora egy szarrágó. Komolyan, nem értem. Vigyen el magával, ha neki ez ennyire fontos, ha meg nem, akkor menjen egyedül vagy kerítsen valami havert, aztán menjen nélküled. De így, hogy a fejedhez vágja, miközben tisztában van az anyagi helyzeteddel, amire az a megoldási javaslat, hogy majd visszaadod. Nekem ez kiábrándító lenne, de te tudod.
17/23 anonim válasza:
#14: és nem érzed ebben az abszurditást? Az ő pénztárcájához méri a programot, te meg pedálozzál
18/23 anonim válasza:
Hová jàrkàlt?
Incelisztànba? Ahol alanyi jogon jár hetente a férfinek a friss vagina? És ahol mindenki nettó milliót keres svàjci frankban?
Jó èg
😆
19/23 anonim válasza:
Én ott látom a dolgok sarokkövét, hogy azt írtad, miszerint nem annyira vágyódsz utazgatni. Na, ekkor lényeges dologban nem értetek egyet, ez aligha fog valamelyikőtöknél is erősen változni és az utazások vittkozással lennének elrontva.
Szakíts inkább és találj mást, akivel jobban megértitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!