Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem megszokott szerelemben (mindkettőnknek családja van) miért mindig az idő a legkevesebb?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 07:27
1/8 anonim válasza:
Normális esetben az emberek a szabadidehüket a családjukkal töltik.Ha megcsalják a párjukat,akkor a családtól kell az időt ellopni.
2/8 anonim válasza:
Ez a legnagyobb probléma? Én ennek a párnak a helyében inkább önvizsgálatot tartanék. Úgy bírom, mikor ilyenek panaszkodnak!
3/8 anonim válasza:
Mindkettőtöknél gyerek? Szegénykéim, ha megtudják...gondolj bele, hogy a csemetéd szemébe kell mondanod, hogy megcsaltam a hőn imádott anyukádat/apukádat. Gusztustalan vagy. Bocs.
4/8 anonim válasza:
Ne bántsátok már! Nem tehet arról h beleszeretett másba. Én is belezúgtam egy családos férfiba,de szakitottunk,többek között azért, mert nem volt időnk egymásra...(mondjuk nekem nincs családom)
Hát igen,ha tilosban jártok és nem akarjátok hogy megtudják a többiek,akkor nem tölthettek együtt sok időt mert feltűnne nekik. Sajna ez van...leginkább akkor jó ez,ha csak szex van köztetek,mert akkor nem fáj az hogy nem lehetsz sokat a másikkal...
5/8 anonim válasza:
Utolsó: nem azzal van a baj, hogy beleszeret másba, akkor váljon el, ahelyett, hogy becsapja a családját. Meg lehet fair módon oldani ezt. De persze te azért állsz hozzá a dolgokhoz így, mert te is voltál már szerető.
6/8 anonim válasza:
igen,voltam,de sajna nem sokáig tartott,1,5 hónap...és nem feküdtünk le! Tudom hogy nem szép dolog becspni egy családot,és én eddig szintén így gondolkoztam ahogy Ti. Csak sajnos elvakitott a szerelem,és azóta másképp látok mindent.Ezt senki sem érti meg amig ő maga bele nem pottyan.Nem kivánom senkinek ezt a fájdalmat.
7/8 anonim válasza:
Ezért vagyunk emberek és nem állatok, hogy megpróbáljunk parancsolni magunknak...családossal ne kezdjetek, szemét dolog.
8/8 anonim válasza:
Igen, emberek vagyunk, emberi érzésekkel. Van, hogy bármennyire is próbálsz okosan élni, törekedve arra, hogy minden reggel nyugodt lelkiismerettel tudj tükörbe nézni, eljön a pillanat, mikor a szív erősebb lesz az észnél! Úgy is mondhatnám, hogy tényleg igaz az állítás; a pénz mellett a szerelem a másik nagy erő ami a világot irányítja és sorsokat dönt el! Fájó, de igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!