Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak volt igaza?
Allergiás vagyok, ezért éjszaka olyan párnát kell használnom, ami nem süpped be, hogy ne fulladjak be attól, hogy nincs elég magasan a fejem.
A barátom is pont azt a párnát szereti, ami ebben nekem segít, viszont ha itt alszik, oda szoktam adni neki.
Azonban tegnap éjszaka annyira nem kaptam levegőt, hogy mégis visszakértem. A barátom reggelre teljesen kiakadt, hogy miattam fog fájni egy hétig a nyaka, és hogy nem igaz, hogy nem vagyok hajlandó orrsprayt, meg 160 ezer Ft-os légtisztító berendezést venni.
A barátomnak van otthon ugyanilyen párnája, viszont azért nem hozza el hozzám, mert hogy utál cipekedni, pedig kis párnáról van szó, és kocsival szokott jönni. Mikor mondtam neki, hogy akkor vegyünk mégegy ilyet, azt mondta, hogy ő erre nem költ.
26L, 27F
bunkó stílus, felsőbbrendűség érzés, tisztelet hiányát fedezem fel ebben, szépen is lehet közölni, veszel még egy ugyanilyen párnát...
Kíváncsi lennék más dolgokban hogy reagál..
Nem volt igaza a barátodnak.
A barátod egy segfej! A barátod egy önző szar alak! Nem érdemel meg Téged.
Allergiásként, és asztmásként ez engem nagyon felháborít! 😡
Még ő felsége van megsértődve. Mondjuk én alapból nem adnám oda az ilyen dolgokat, amik nekem segítenek, hogy az allergia/asztma kilegyen küszöbölve.
Békés vagyok, de ez nagyon tapintatlan volt.
Csak tudja meg milyen, ha fullad az ember és éppen nem segít a Ventolin, vagy éppen a Retafilin 😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!