Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más férfi is így gondolja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is így gondolja, hogy igaza van a barátomnak?

Figyelt kérdés

Mostanában nekiálltam életmódváltoztatásnak, mert a barátom nem kíván már szexualisan, mert meghíztam 85 kilóra. Melles vagyok de ígyis látszik a túlsúly, mivel magas sem vagyok, 167 cm

Nagyon szégyellem magam, hogy idejutottunk. Tudom, hogy tévedtem, elengedtem magam kicsit, nem sokat mert hízékony vagyok nagyon, nem kell sok, hogy hízzak.

Engem nem zavar ha hízik ha barátom

Igaza van, hogy nem vagyok így kívánatos?

Sajnos idöbe telik, amig fogyni fogok

2021. júl. 26. 09:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

2 számból nem lehet megmondani, hogy kívánatos vagy-e.

De a 85 kiló tényleg nagyon sok ehhez a magassághoz.

2021. júl. 26. 09:51
 2/19 anonim ***** válasza:
64%
Valószínűleg igen, viszont a fogyás az elején még viszonylag könnyű. Tíz kilót simán ledobhatsz 1-2 hónap alatt, ami már jelentősen hozzájárul majd a kívánatosságodhoz. A barátod pedig jól tette, hogy ezt elmondta neked, és nyíltan kommunikál.
2021. júl. 26. 09:52
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Ez totál személy függő. Van akinek bejön, van akinek nem. Emiatt kár ostorozni magad. Neki nem igazán jön be ezek szerint. Ha egyébként a kapcsolattal minden rendben van, akkor nincs más dolgod mint csinosítani rajta.
2021. júl. 26. 09:52
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

"Igaza van, hogy nem vagyok így kívánatos?"

Mi az h igaza van e? Neki nem vagy kívánatos. Valakinek biztos bejössz, de neki nem, és te vele vagy kapcsolatba.

2021. júl. 26. 10:02
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Én már előbb szóltam volna, bár van olyan férfi aki a molettebb nőket szereti. A párom már akkor kétségbe esik amikor 38 méret már picit szorítja és tesz is ellene, sokat mozog. Volt egy komolyabb betegsége pár évvel ezelőtt, akkor nem sportolt egy ideig és 10-15kg felszedett, ő is látta a tükörben, hogy nem erre vágyik egy férfi. Ha a barátod látja rajtad hogy fogyni akarsz és teszel is érte, akkor támogatni fog, az a legjobb ha együtt beszélitek meg mit és mikor étkeztek és átálltok az egészséges étkezésre, életmódra.
2021. júl. 26. 10:07
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem arról szól, hogy igaza vange, vagy sem. Ízlésben nincs ilyen. Neki nem tetszik, hogy híztál, van ez így. Ha van belső motivációd is, nem csak az, hogy neki megfelelj, akkor vágj bele. Egy aránylag egészséges étrend, és némi mozgás amúgy senkinek nem árt, függetlenül attól, hogy van-e rajta plusz kiló, vagy nincs.
2021. júl. 26. 10:19
 7/19 anonim ***** válasza:
81%

Számára így jóval kevésbé vagy kívánatos, a többi férfi ízlése ebben nem számít (valakinek egyébként bejönne, de sokaknak nem). És nem is csak a külső, hanem ilyenkor a belső értékekhez kötődő szexuális vonzalom is apad. Ha elhagyja magát valaki, igénytelenné válik, az hízás nélkül sem túl szexi. Na meg ott az érzés, hogy a másiknak már egyáltalán nem fontos, hogy vonzó legyen a párja számára, s így maga a párkapcsolat sem túl fontos. Ez a vágycsökkenés többé-kevésbé akkor is végbemegy a másikban, ha nagyon támogat és nagyon szeret - a szexuális vonzalom senkinél nem akarat kérdése, és az emberek nagy többségénél nem ébred automatikusan pusztán az érzelmekből.

Egyébként én is hamarabb szóltam volna. Persze aki ezt javasolja, azt itt egyből le szokták hurrogni, hogy "10-15 kiló nem a világ vége", "nem is szereted", stb. stb - de az a helyzet, hogy nem akkor kell eszmélni, amikor már kéthavonta egyszer van szex. Szóval kommunikáció.

2021. júl. 26. 10:20
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
Én nőként is egyetértek a barátoddal és nincs olyan férfi ismerősöm aki ugyanúgy vonzódna a barátnőjéhez miután az ennyire elhízott. Bocs, mert nem ezt akartad hallani, de igaza van. Időbe telik lefogyni, igen, de hízni is időbe telt, ezer lehetőséged volt megfogni mielőtt ennyire elfajult a helyzet. Kitartás a fogyáshoz és legközelebb ne engedd el így magad.
2021. júl. 26. 10:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben járok, rám 3 év alatt közel 30 kg jött fel... párom velem van még, szeret és nagyon kedves velem, de a szexuális életünkön érezhető, hogy nem kíván annyira már. Nekem is most jött el az a bizonyos pofon, amikor végre felismertem, hogy k*rva nagy gáz van és ideje változtatnom... én amúgy eleve husibb típus vagyok, 170cm vagyok és mikor összejöttünk kb. 75 kiló voltam, de szépen oszlott el, nagy cicik, homokóra alakom van, a fenekem is kerek volt... na most 100+ felett vagyok és förtelem az egész...

Nem keresek kifogást, én zabáltam, én nem mozogtam home office alatt semmit, én nassoltam minden este.

Kérdező, szerintem ami tényleg pozitívum, hogy a párod szólt erről. Tehát szeret és szeretne veled maradni, viszont szeretné visszakapni azt a lányt, akibe anno beleszeretett. Nekem is finoman utalgatott párom, tökre megértem. Ennyi túlsúlyt elég lesz majd akkor elbírnia a kapcsolatnak, ha terhes leszek például, és az nyilván egy teljesen érthető helyzet, de a korlátlan ész nélküli zabálás sajnos nem az :(

kitartást..

23L

2021. júl. 26. 10:52
 10/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Szerintem az nem gond, ha szól érte. Nekem, bár férfi vagyok, szólnak a rokonaim is, én is híztam, mert pár éve nem edzek már és hát ellustultam, de igazuk van. Szerencsés helyzetben vagyok ,mert ha elkezdek edzeni és nem zabálok, akkor hamar visszamegy nálam, viszont vannak olyan emberek, akiknek nagyon nehéz ez, sajnos bele kell fektetni energiát és időt. Az a baj, hogyha nem vagy kívánatos az ő számára, nincs szexuális életetek, akkor az hamar el tudja rontani a kapcsolatot, szóval sok időd nincs már erre sajnos.
2021. júl. 26. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!