Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más férfi is így gondolja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is így gondolja, hogy igaza van a barátomnak?

Figyelt kérdés

Mostanában nekiálltam életmódváltoztatásnak, mert a barátom nem kíván már szexualisan, mert meghíztam 85 kilóra. Melles vagyok de ígyis látszik a túlsúly, mivel magas sem vagyok, 167 cm

Nagyon szégyellem magam, hogy idejutottunk. Tudom, hogy tévedtem, elengedtem magam kicsit, nem sokat mert hízékony vagyok nagyon, nem kell sok, hogy hízzak.

Engem nem zavar ha hízik ha barátom

Igaza van, hogy nem vagyok így kívánatos?

Sajnos idöbe telik, amig fogyni fogok

2021. júl. 26. 09:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva SZÁMOMRA nagyon furcsa, hogy valaki azért ne kívánja többé a szerelmét, akit elvileg szeret, mert már nem olyan vékony, mint a megismerkedésük elején. Nekem exem kb. 3 év kapcsolat után hízott meg, de egyáltalán nem zavart. Tény, hogy szakítottam vele, de ehhez semmi köze nem volt a súlygyarapodásnak, sokkal inkább annak, hogy bunkó volt velem, és főként szexuális, valamint érzelmi bántalmazás is előfordult a részéről. Egy Adonisszal is szakítottam volna, ha ilyen. Mondjuk én nő vagyok, és nem tudom, a férfiak hogyan gondolják.

Viszont tény, hogy én súlyra nem is alapoznék kapcsolatot. Ennek oka, hogy rengeteg ismerősöm van, akik már konkrétan kövérek, mégis látszik rajtuk, hogy odavan értük a pasijuk, akár már férjük. Van, akiért még 20 év után is odavan, úgy, hogy már rég vannak közös gyerekek, de 23-24 éves ismerőseim között is látom, hogy a jó pasi odavan a duci lányért. Az első exemnél, akit alapból ducin ismertem meg, én nagyon vékony voltam, akkoriban még az "alultáplált' jelzőt is sokszor megkaptam. A második exemnél, akiről írtam az első bekezdésben, úgymond egészséges alkatom volt. Nem voltam kövér, de volt fenekem, mellem. Melyik srác becsült meg? Egyik sem. Szóval nem ettől függ.

2021. júl. 26. 11:16
 12/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
#11:Azért van ez így sok esetben, mert mikor valaki elkezd ismerkedni és utána kapcsolata lesz egy másik neművel, akkor az alapján választ, hogy hogy néz ki, az vált ki benne vonzalmat. Idővel, ha ez megváltozik, akkor neki már nem ő lesz az ideálja. Én, ha vékony barátnőt keresek, mert ők vonzanak, a molettek meg nem, akkor ha valaki moletté válik, az már nekem nem lesz jó. Plusz ehhez még azért az is hozzájön, hogy az illetőnek megváltozik a személyisége is, hízásnál főleg, ha saját magának sem tetszik valaki, akkor nő az önbizalomhiány, ez növel egyfajta feszültséget, amit vagy tudnak kezelni vagy nem. Természetesen ők akkor már most ebben a helyzetben nem illenek össze, tehát vagy visszatér a régi énjéhez nagyon hamar, vagy vége lesz, ezzel számolni kell minden kapcsolatban.
2021. júl. 26. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:

#12 Az igaz, hogy a külső megfog, de szerintem egy bizonyos kor fölött mindenki az igazit keresi, akivel hosszú távra tervezhet. Nem pedig kalandokat.

Szóval számít a külső, hiszen azt látod meg először, de szerintem egy jól működő házassághoz, szerelemhez több kell. Pláne akkor, ha gyermekre is vágytok, hiszen bármennyire is aranyos, ő is rengeteg kihívást gördít majd a pár elé, és ezeket sem fogja megoldani egy elbűvölő tekintet meg a lapos has.

Iletve sok vékony ember is önbizalomhiányos. Én is azért fogytam le csontira anno, mert úgy éreztem, hogy csak akkor vagyok értékes, ha nincs rajtam fölösleg. Aztán akkor sem lett zöldebb a fű.

Sajnos pont a volt kapcsolatom az élő példa rá, hogy akármilyen jó is lehet a szex (mert ő folyamatosan akarta, és tény, hogy alapvetően jól is csinálta), ha nincs megfelelő lelki kapcsolat és közös jövőkép, akkor vége lesz.

2021. júl. 26. 11:52
 14/19 anonim ***** válasza:
#13 Szerintem az eddigi válaszadók közül senki nem mondja, hogy kizárólag külsőre kell alapozni egy kapcsolatot. Sokkal több kell egy párkapcsolathoz, sőt a szexuális vonzalomban is jó néhány más szempont is szerepet játszik. De ettől még nem elhanyagolható, és bár a legtöbb ember tisztában van vele, hogy nem neki van a világon legjobb testű párja (ugyanúgy ahogy léteznek műveltebbek, okosabbak, stb.), azért külsőben is van egy szint, ami alá kerülve hosszú távon nem fogja kibírni a szerelem.
2021. júl. 26. 12:42
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Sokan félre fogják ezt érteni, azért elmondom.

Szakítanék, ha a párom már akármi miatt nem találna vonzónak. Nem sértődöttségből, egyszerűen azért, mert ha változtatok, onnantól nincs egyenlőség a kapcsolatban. Onnantól azé a "hatalom", aki miatt a másik lemegy pincsibe.

2021. júl. 26. 13:30
 16/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem mész le pincsibe azzal, hogy szólnak neked valami miatt. Itt a kérdésben sem arról van szó, hogy szakítani akar a pasi, csak arról, hogy a lány elhanyagolta magát és ezen változtatni kell, amit egyébként el is kezdett. Miért ne lehetne szólni a másik félnek, ha valami neki nem oké?
2021. júl. 26. 13:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem pont az ellenkezője van, szeretem a telt nőket és a párom lefogyott ami nem tetszik nekem. Volt mindene, most még 60 kg. Olyan 80-82 volt előtte és mondtam hogy ne fogyjon sokat kb 5 kilót mert szeretem a formás mindenét, nem tetszik így ennyi kilóval.
2021. júl. 26. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 és az összes többi lehetséges párkapcsolati problémát is szakítással oldod meg? olyat se lehet nálad felhozni, hogy pl. töltsünk több időt együtt, mert ha valaki változtat, akkor lement pincsibe és oda az egyenlőség? kíváncsi lennék, ilyen hozzáállással a leghosszabb párkapcsolatodat mennyi ideig sikerült működtetni.
2021. júl. 26. 14:43
 19/19 anonim ***** válasza:

"azért külsőben is van egy szint, ami alá kerülve hosszú távon nem fogja kibírni a szerelem"

Igen, de amit a kérdező írt, szerintem még nem az a szint. Tudom, hogy embere válogatja. Egy olyan alkatú, mint Rácz Géza vagy ki (akit le akart fogyasztani Norbi, aki nekem nagyon antipatikus) nekem sem tetszene. Az sem tetszene, ha koszos lenne, büdös lenne, folyton zsíros hajjal mászkálna, stb. Viszont 15 kg hízástól még nem ábrándultam ki, pedig eléggé meglátszott exemen.

2021. júl. 26. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!