Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi aki akart tőlem valamit ezt mondjam el a barátomnak?
Szerintem nyugodtan szólhatsz.
Kicsit beteges a másik pali.
Csak bajod ne essen abból, hogy elutasítod, ki tudja mire képes...
Én mindenképp elmondanám. Több okból. Az egyik, hogy ne mástól tudja meg, mert elég kellemetlen szituációt szülhet, ha valaki lát titeket ezzel a férfival és elmondja a barátodnak - mert kicsi a világ, hidd el nekem. Volt már erre személyes példám a világ végén kb.
A másik, hogy ezzel építed a bizalmi részét a kapcsolatotoknak, és ezzel együtt azt is erősíted benne, hogy őszinte vagy vele és nincs rejtegetni valód.
A harmadik pedig az, hogy tényleg beteges a pali és szerintem nem árt, ha tudja, hogy ez megtörtént, mert egy olyan emberből, aki így jár egy lány után és csak úgy ajándékot ad neki, bármit kinézek... Kicsit beteges.
Ülj le vele szerintem, mondd el neki elöljáróban azt, hogy eddig miért nem mondtad el - mert én úgy érzem, hogy eddig nem tulajdonítottál neki nagy jelentőséget, de mintha a legutóbbi eset hatott volna rád, hiszen ez a kérdés is megszületett valahogy - és adagold be neki, őszintén, tabuk nélkül ahogy nekünk is leirtad.
És nagyon vigyázz magadra!
Mindenképp mondd el neki! Elég félelmetes lehet a pasi, és jobb ha erről a párod most tud, mert minél később, annál rosszabb.
A helyedben mondanám a barátodnak, hogy kísérjen ki a buszhoz. Lássa az illető, hogy tényleg van valakid.
Amikor felülsz a buszra, ülj a külső ülésre, hátha nem ül úgy melléd.
Valamint a helyedben nem akarnék baráti kapcsolatot sem kialakítani vele és ezt meg is mondanám. Még azt hiszi, hogy oké barát, aztán majd...
Ha beszél hozzád, próbálj meg nem rá figyelni, ne válaszolj neki semmire. Mert látja, hogy érdeklődsz, akkor soha nem száll le rólad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!