Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy férfi aki akart tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi aki akart tőlem valamit ezt mondjam el a barátomnak?

Figyelt kérdés
A barátommal élek már. De két hetente haza látogatok a szüleimhez vagy a barátnőmhöz. Inkább a barátnőm miatt szoktam utazgatni,ha csak nem ő jön hozzám. De nekem több okom van az utazásra,mert haza látogatok,találkozhatok másokkal is vagy ilyesmi. Szóval ezzel nincsen bajom. Az út busszal 40-45perc. Minden pénteken amikor utazom van egy férfi aki mellém ül folyamatosan. Akkor is mellém ült amikor ezer másik hely (még) szabadon volt. Először nem mondtam neki semmit,később is csak a táskámat raktam magam mellé,de azt sokáig nem mertem megcsinálni,mert nem mertek leülni mellém vagy szóltak,hogy rakjam már le a cuccaim. Na de nem ez a lényeg. Hanem,hogy ez a férfi egyszer amikor ült mellettem elkezdett velem beszélgetni tök általános dolgokról. Nagyon közvetlennek tűnt. De nem igazán érdekelt,kifejezetten zavart,hogy nem tudok pihenni és zenét hallgatni. Aztán a következő alkalom során amikor megint leült mellém megadta a telefonszámát is. Felírta nekem egy papírra. Egyetemen tanul,mesélt a suliról,munkájáról,a barátairól a hobbijáról. Tőlem is sokat kérdezett,de én jóval kevesebbet akartam elárulni magamról. Nem akartam,hogy azt higyje akarok tőle valamit. A telefon számát kidobtam azonnal amikor leértem a buszról. Elöző héten pénteken fura mód nem a buszon,hanem már a buszmegállóban láttam. Sorban állás van amúgy mindig. Érkezési sorrendben állunk. Én mindig jóval előbb ott vagyok,hogy legyen helyem. Szóval ez a férfi odajött és elhívott randizni engem. Nemet mondtam és szóltam,hogy bocsánat..de barátom van. Ezután kaptam tőle bombont meg egy kulcstartót két ember fogja egymás kezét. Hát mondom ez nagyon klassz. Visszakartam neki mindent adni,de nem engedte. Akkor már nem is ült le mellém. Csak elment utána,de puszit azért adott nekem amikor oda adta az ajándékot. Mondta,hogy még találkozunk. Nos én nem szeretném ezt az egészet folytatni. Elmondtam neki,hogy nem szeretném megismerni...beszélhetünk...tök jó,hogy megismerhettem..de tényleg nem lesz köztünk semmi. Nekem nem is tetszik a férfi. Helyes,de valahogy valami hiányzik belőle. Nem érdekel,közömbösnek tartom. Max barátként tudnám elképzelni,mert amúgy jókat tudtunk beszélgetni és közvetlen ember. Ennyi! Ennek ellenére nekem lelkiismeretfurdalásom van,mert erről nem mondtam még semmit sem a páromnak. Nem akartam,hogy valami rosszra gondoljon,meg igazából eszemben sem volt az egész,nem érdekelt. Szombat este már mentem haza. Egyáltalán nem akartam ezt szóba hozni. És vasárnap sem, meg a hétköznapok során sem. Elkerülni szerintem nem fogom tudni azt a férfit. Ezért akartam most már szólni a páromnak erről az egészről. Hogy tudja,hogy valakivel összebarátkoztam,de kézben tartom a dolgokat és bízhat bennem. Csak nem akarok neki hazudni úgy hogy remélem megért. Szerintetek az ilyet elkell mondani vagy inkább hagyjam?
2018. febr. 2. 22:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Most pont úgy vagyok itthon,mármint a barátomnál hogy csak maximum február vége felé tudok haza látogatni,mert holnapra már programot szerveztünk a párommal.
2018. febr. 2. 22:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan szólhatsz.

Kicsit beteges a másik pali.

Csak bajod ne essen abból, hogy elutasítod, ki tudja mire képes...

2018. febr. 2. 22:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem reagálnék a közeledésére. Zenét hallgatnék, elbarikádoznám magam, vagy egyszer vidd haza a barátodat, hadd lássa, hogy nem csakúgy mondod, hogy foglalt vagy.
2018. febr. 2. 23:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképp elmondanám. Több okból. Az egyik, hogy ne mástól tudja meg, mert elég kellemetlen szituációt szülhet, ha valaki lát titeket ezzel a férfival és elmondja a barátodnak - mert kicsi a világ, hidd el nekem. Volt már erre személyes példám a világ végén kb.

A másik, hogy ezzel építed a bizalmi részét a kapcsolatotoknak, és ezzel együtt azt is erősíted benne, hogy őszinte vagy vele és nincs rejtegetni valód.

A harmadik pedig az, hogy tényleg beteges a pali és szerintem nem árt, ha tudja, hogy ez megtörtént, mert egy olyan emberből, aki így jár egy lány után és csak úgy ajándékot ad neki, bármit kinézek... Kicsit beteges.

Ülj le vele szerintem, mondd el neki elöljáróban azt, hogy eddig miért nem mondtad el - mert én úgy érzem, hogy eddig nem tulajdonítottál neki nagy jelentőséget, de mintha a legutóbbi eset hatott volna rád, hiszen ez a kérdés is megszületett valahogy - és adagold be neki, őszintén, tabuk nélkül ahogy nekünk is leirtad.

És nagyon vigyázz magadra!

2018. febr. 2. 23:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is értelek téged.. Miért nem mondtad már az első alkalommal, hogy van valakid? És miért engeded, hogy megpusziljon? Azért mert közvetlen? Egy ilyen szörnyű világban, mint ami most van. Hány éves vagy? Kérlek kicsit vigyázz jobban magadra. Ne fogadj el ajándékokat, akkor se, ha ez imponál neked és igen, szólj a barátodnak, már rég szólnod kellett volna, legalább a barátnődnek akihez utazni szoktál. És nem, nem barátkoztál össze ezzel az emberrel, ő nyomul rád, betegesen viselkedik, Te pedig hagyod, ez nem barátság.
2018. febr. 2. 23:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Mindenképp mondd el neki! Elég félelmetes lehet a pasi, és jobb ha erről a párod most tud, mert minél később, annál rosszabb.

A helyedben mondanám a barátodnak, hogy kísérjen ki a buszhoz. Lássa az illető, hogy tényleg van valakid.

Amikor felülsz a buszra, ülj a külső ülésre, hátha nem ül úgy melléd.

Valamint a helyedben nem akarnék baráti kapcsolatot sem kialakítani vele és ezt meg is mondanám. Még azt hiszi, hogy oké barát, aztán majd...

Ha beszél hozzád, próbálj meg nem rá figyelni, ne válaszolj neki semmire. Mert látja, hogy érdeklődsz, akkor soha nem száll le rólad!

2018. febr. 2. 23:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Feltétlenül mondd el neki, akár kérd a segítségét. Sőt: az is lehetne, hogy kikísér a buszhoz, bevárjátok a pasit, és ő kéri meg emberi de határozott hangon, hogy ne tartsa a kapcsolatot a barátnőjével. Itt már férfi beavatkozásra is szükség lehet.
2018. febr. 3. 01:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen,ez az utolsó eset már tényleg hatott rám. Megijedni nem ijedtem meg tőle. Ártalmatlannak tűnik csak nem érti,hogy nem szeretnék tőle semmit. Nem azonnal kezdtünk sokat beszélni. És nem olyan "mélyen szántó" beszélgetéseink voltak. Ezért nem mondtam azonnal,hogy bocs barátom van. Már mással (nővel) is beszélgettem néha-néha egy egy mondatot. Kb ennyi volt ezzel is eleinte. Nem tudtam,hogy továbbra is hozzám fog ülni és még mindig kommunikálni szeretne velem. Talán a 3-4dik alkalom volt amikor szóltam,hogy barátom van!!! És én elég határozottan beszéltem vele,nem lettem zavarban. Sőt ezzel tudtam védekezni csak,azthittem akkor majd nem fog beszélgetni velem tovább. De lehet az is baj volt eddig,hogy abban a pillanatban mégsem tulajdonítottam soha nagy jelentőséget az egésznek. Csak az utolsó alkalom után. Eddig senkinek nem meséltem erről. Jelentéktelen dolognak tartottam. Puszit kb úgy adott,hogy észre se vettem,nem tudtam reagálni. Az ajándékot meg a kezembe nyomta. Hiába adtam neki vissza nem fogadta el hátrébb állt. Jelenetet nem akartam. Úgy hogy az összes csokit eleszegettem a buszon. Azt azért nem akartam kidobni,nagyon finom volt. És már a férfi sem ült le mellém. De azt mondta majd még beszélünk. Nem tudom mit szeretne még? Nem tudom mit nem ért. Szerintem kicsit bunkó is voltam már és tényleg érdektelen. Akarok szólni a barátomnak nehogy valaki mástól tudja meg vagy mi a fene. Inkább csak nem akarok előtte titkolózni. Kikésírni nem szokott ki. Pont úgy indulok haza,hogy az nap ő még dolgozik. Így nincs lehetősége. De ha talán elmesélek mindent akkor egyszer eljön velem. Annyira azért nem szükséges viszont, félni nem félek a sráctól. Betegesnek nem találom őt, csak szimplán fura. De nem kell testőr mellém. Viszont köszi a tanácsot,mert sokkal óvatosabb leszek!!!!!
2018. febr. 3. 02:49
 9/13 WheneverYouWant ***** válasza:
43%
Úgy gondolom ha már kapcsolatban vagy akkor alapvetően ellenségesnek kell lenned mindenkivel aki nyíltan bepróbálkozik nálad. Nem összebarátkozni és jókat beszélgetni velük. Ez csak bátorítja. Maradj vele távolságtartó ha nem ért a szép szóból meg szólj a barátodnak hogy valaki zaklat...
2018. febr. 3. 03:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem testőrségről van szó, hanem, hogy lássa, hogy van valakid és felfogja :D
2018. febr. 3. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!