Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi aki akart tőlem valamit ezt mondjam el a barátomnak?
Hát azért ellenséges nem leszek senkivel sem alapból csak, mert szeretne velem beszélgetni. Nem mindenki akar valami a másiktól. Lehet, hogy csak unatkozik és csevegni akar. Nem fogok azzal indítani minden hozzám szóló embernél, hogy "bocs barátom van, tipli". Levegőt azért lehet venni nem?
Normális válaszokat köszi :) és mindenképp beszélek a barátommal. Díszkíséret nem kell, de azért tudjon inkább erről.
fogd már fel, hogy nem azt írtam, hogy díszkíséret :D
Jó, akkor beszélgess vele, aztán ne reklamálj, hogy zaklat, meg nem tudod levakarni.
Minden jót!
Beszélgess meg barátkozz vele nyugodtan aztán ne lepődj meg ha nyakig benne vagy a szarban. Annó középiskolás koromban rám akadt egy srác, egyszerűen levakarhatatlan volt. Nem is ismert csak látásból de minden nap tolta a szöveget hogy ő szerelmes belém, szülinapomra még ajándékot is hozott amit abba a percbe vissza is adtam. Megkeserítette az életem, állandóan rám várt a sulinál és hiába ordibáltam vele hogy szálljon le rólam nem értett a szóból. Így mikor barátom lett megkértem hogy jöjjön értem és ijesszen rá a gyerekre mert nem normális amit csinál, még csak azt se akarta elhinni hogy barátom van..
Végül megijedhetett mert leakadt rólam szerencsére. Nem szabad az ilyeneket eltitkolni és jobb ha segít neked, így ő is belelát a helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!