Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak volt igaza?

Figyelt kérdés

Allergiás vagyok, ezért éjszaka olyan párnát kell használnom, ami nem süpped be, hogy ne fulladjak be attól, hogy nincs elég magasan a fejem.

A barátom is pont azt a párnát szereti, ami ebben nekem segít, viszont ha itt alszik, oda szoktam adni neki.

Azonban tegnap éjszaka annyira nem kaptam levegőt, hogy mégis visszakértem. A barátom reggelre teljesen kiakadt, hogy miattam fog fájni egy hétig a nyaka, és hogy nem igaz, hogy nem vagyok hajlandó orrsprayt, meg 160 ezer Ft-os légtisztító berendezést venni.

A barátomnak van otthon ugyanilyen párnája, viszont azért nem hozza el hozzám, mert hogy utál cipekedni, pedig kis párnáról van szó, és kocsival szokott jönni. Mikor mondtam neki, hogy akkor vegyünk mégegy ilyet, azt mondta, hogy ő erre nem költ.

26L, 27F

2022. jún. 20. 15:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van. Kérdés, hogy később megváltozik-e.

Megmondom: NEM változik meg.Ő ilyen "nekemista".

2022. jún. 20. 16:08
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez a srác nem a "barátod". Csak qúrogat.
2022. jún. 20. 16:10
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"A barátomnak van otthon ugyanilyen párnája, viszont azért nem hozza el hozzám, mert hogy utál cipekedni, pedig kis párnáról van szó, és kocsival szokott jönni. "

Apam ugyan ezt csinalta egesz gyerekkoromban. Nem lehetett bevasarolni egy hetre mert elkellett tolni a bevasarlo kocsit az autoig , bepakolni , es otthon ki . Neki csak annyi dolga volt hogy vezette a kocsit . Nagyon gyorsan szabadulj meg ettol a baromtol . Akit nem erdekel , hogy te megfulladsz az ejszaka , es a sajat KISPARNAJAT" kocsival nen kepes elhozni , hogy te ne nelkulozz , az egy rohadt allat !

2022. jún. 20. 16:14
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem a párna a lényeg. Egy büdös gyökér. Te meg egy szánalmas kapcsolatfüggő, ha ezek után nem penderíted ki.
2022. jún. 20. 16:17
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

"Meg mindig van újabb igény, mert a matraccal is gondja van, hogy nem elég puha, amit ingyen tudtam beszerezni marketplace-ről, de neki a memóriahabos matrac lenne az igénye, de nekem ez is jó, ezért nem szeretnék még arra is elkölteni vagy 80 ezret."

13# vagyok !

Ne legyel hulye ,ne tedd tonkre magad ! Ez egy eltartot keres maganak. Apam ugyanez volt. A vegere tonkre tette a csaladot. A hulye abyam meg ugy viselkedett mint te. Tiszta nevetseges .

2022. jún. 20. 16:18
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok.
2022. jún. 20. 16:19
 17/26 anonim ***** válasza:
98%
Tini kategóriás kérdés, vagy valóban ennyire összeomlott az oktatási rendszer ?😵
2022. jún. 20. 16:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Azta durva micsoda férfi. Az agyam eldobom. Memória hab meg az anyám pi*ája :D

Azért szexnél szokott felül lenni vagy az is megterheli szegényt?

Bocsi kérdező nem akarlak bántani, de elsőre az ugrott be, hogy ezért kell férfit választani nem kisfiút.

2022. jún. 20. 16:25
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza, és egy gyökér. Te vegyél 160ezres légtisztítót, de ő nem vesz egy kib...t párnát.
2022. jún. 20. 16:44
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Hisztis kisfiú
2022. jún. 20. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!