Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak igaza lenne? Már sokszor én érzem magam rosszul
A kapcsolatunk előtt sem volt sok önbizalma, de most semmi nincs. 1 és fél éve vagyunk együtt a barátommal, bár még nem élünk együtt.
Előfordul mostanában elég sokszor, hogy a találkákat lemondja, eltolja 1-2 nappal, akkor sosem találkozik velem, mikor én találom ki a tali időpontját. Ha ezen összeveszek vele, akkor én vagyok az, aki mindig csak nyávog valamin.
Szerinte kész szerencse hogy ő még elbír velem.
Van úgy hogy őt nők bejelölik ismerősnek. Ilyenkor azt mondja azért, mert ő biztos egy jóképű férfi. Kirívó női ismerősök képeit is nézegeti mellettem. Szerinte nekem mostanában, olyan pufi lett az arcom. Ilyenkor olyan rosszul érzem magam.
De ezen kívül mégis azt mondja a jövőben velem tervez. Egyszer mikor a szakítás felmerült, akkor bosszúból úgy tett, mintha más nőket nézegetne, de csak viccelt.
Volt úgy próbált rávenni az óvszer nélküli szexre, nem mentem bele. Azt mondja az se lenne baj, ha véletlenül becsúszna egy gyerek.
Mindig kérdezi, hogy hova megyek, ez nem is lenne nagy baj. De ő már arra is rákérdez, hogy mit csináltam annyi ideig a wc-n, lehet bepasiztam. Az távirányítót is erővel kiveszi a kezemből, és arra az adóra viszi, amit ő szeretne nézni.
De mostanában már még a telefont is kiveszi a kezemből, és volt azt mondta inkább pihenjek, úgy hogy nem is éjszaka telefonoztam.
Ez egy birtokló, agresszív barom, aki még az önbizalmadat is azért rombolja, hogy ne merj vele szakítani. Közben meg a legalapvetőbb dolgokat sem tartja be (nő ügyek) ami egy kapcsolatban elvárható!
Felcsinálni is azért akar, hogy magához kössön, aztán uralkodhasson feletted.
Biztos, hogy én sürgősen szakítanék, hogy legyen lehetőségem valakivel egy egyenértékű kapcsolatra, csak abban nem vagyok biztos, hogy ettől az alaktól könnyen tudnál szabadulni, még ha akarnál is.
Az ilyenekből lesznek a zaklatók és a bántalmazók!
egyáltalán nincs igaza, leépítette a maradék önbecsülésedet
iszonyatosan bánik veled, semmibe vesz zsarol manipulál irányír erősködik
és még magához is láncolna egy gyerekkel stb
önző és rád nincs tekintettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!