Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A barátomnak mostanában...

A barátomnak mostanában sokszor van düh kitörése és egyre veszélyesebb. Lehet vele valamit orvos nélkül is kezdeni?

Figyelt kérdés
Már régóta vannak ilyen dühkitörésféleségei de nem is tudom, hogy ezt lehet e annak nevezni. Olyan kis zajoktól mint pl. óra kattogás vagy ha a pattanásait nyomkodják vagy idegesítő zajok vagy ha kiabálnak vele. Akkor elkapja olyan, hogy azt se tudja mit csinal. Ha épp ágyba fexik mikor elkapja ilyen ideg, akkor fexik, fogja a fehét vagy ütögeti magát vagy ilyesmi. És mikor megnyukszik semmire se emlékszik. Ha pedig kint kapja el volt mar olyan, hogy nemtudta hol van meg mit csinalt csak tiszta vér volt, orra vérzett, keze, azverénél meg volt vágva a keze (éppenhogy az erét nem vágta el) és ő is fél, hogy egyszer ha elkapja ilyen roham akkor akár meg is öli magát. Erre gondolom nem elég ha vény nélkül kapható nyugtatót szed ugye?

2016. júl. 20. 10:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok orvos, de valami idegi bekattanás, szakorvoshoz kellene mennie, míg komolyabb kárt nem tesz akár önmagában, akár másban.
2016. júl. 20. 10:37
 2/16 anonim ***** válasza:
38%
Sürgető orvosi eset. Ha ellenkező neműek vagytok és a "barát" megjelölés erre utal, akkor ne tervezz vele hosszabb kapcsolatot.
2016. júl. 20. 10:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Én szeretem őt és elhagyni biztos nem fogom és amikor ilyen rájön, akkor ő csak magát bántja... Nekem csak akkor lesz kisebb bajom ha próbálom megnyugtatni de ha nem probálom akkor nekem semmi bajom nem esik
2016. júl. 20. 11:08
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
És mi lesz ha olyan agybaj jön rá, hogy neked esik? Aztán meg nem fog semmire emlékezni? Akkor mit fogsz csinálni? Miért nem mentek el orvoshoz? És ha rosszabbá válik mit csinálsz mellette?
2016. júl. 20. 12:02
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

"Akkor elkapja olyan, hogy azt se tudja mit csinal. Ha épp ágyba fexik mikor elkapja ilyen ideg, akkor fexik, fogja a fehét vagy ütögeti magát vagy ilyesmi. És mikor megnyukszik semmire se emlékszik. Ha pedig kint kapja el volt mar olyan, hogy nemtudta hol van meg mit csinalt csak tiszta vér volt, orra vérzett, keze, azverénél meg volt vágva a keze (éppenhogy az erét nem vágta el) és ő is fél, hogy egyszer ha elkapja ilyen roham akkor akár meg is öli magát."

Ennyire felelőtlen nem lehetsz, hogy nem hívod a mentőket olyankor, vagy egyéb segítséget nem hívsz, csak arra vigyázol, hogy te ne légy a közelébe, mert akkor neked nem történik semmi bajod!!

Vagy az egész egy kitaláció, de ez akkor is nagyon durva!

2016. júl. 20. 14:15
 6/16 A kérdező kommentje:
Minek hívtam volna a mentőket? És amugy akkor nem voltam vele
2016. júl. 20. 15:08
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
Azért hívhattál volna mentőket, mint amiért pl. az epilepsziásokat amikor elkap egy roham, és hogy kárt ne tegyen magában... másrészt pedig akkor biztosan orvos kezébe kerül, és esetleg van a bajára gyógyszeres kezelés.
2016. júl. 20. 16:02
 8/16 anonim ***** válasza:
38%

Egyébként, ha nem voltál ott, amikor az eset történt, honnét tudod, hogy olyankor nem is tud magáról???

Nekem ez az egész történet sántít!!!. Te is egy unatkozó tini vagy?

2016. júl. 20. 16:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszed el akkor ne kommentelj. Én itt segítséget/tanácsot kértem nem pedig kérdéseket
2016. júl. 21. 06:22
 10/16 anonim ***** válasza:
44%

Persze, válaszoltam is, hogy vidd orvoshoz, ill. amikor előjön az ilyen görcsös roham, hogy azt sem tudja, mi történik vele, hívd a mentőket.

Erre te visszakérdezel, hogy minek hívd ki a mentőt??

És még csodálkozol, hogy kitalációnak tartom az egészet?

2016. júl. 21. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!