Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha úgy érzem...

Mit csináljak ha úgy érzem kezdek megőrülni? 20/F

Figyelt kérdés
Szeptember óta járok pszichoterápiára. Márciusig különösebb baj nem volt,de akkor elmentem egy prostihoz,és úgy érzem belebetegedtem. Előtte is voltam velem gubancok,illetve most érettségiztem jó eredménnyel,de nem érzem úgy hogy képes lennék egyedül elkezdeni az egyetemet. Hülye gondolataim vannak,és alig tudok a napi teendőimre koncentrálni...nem nagyon okoz örömet semmi,vagy csak nagyon rövid időre:/ Rettegek tőle hogy valamit beleteszek a fülembe. A szüleim középpolgárok így pszichiáterhez is lenne módom párszor magánrendelésre járni,de nem tudom mit lehet tenni ilyen esetben. Eddig antidepresszánst nem akartam szedni mondván hogy az kicsinálja a lelket,de sajnos lehet hogy muszáj lesz :( a barátaim mellettem vannak,de folyton csak panaszkodom,nincs önbizalmam,se jövőképem...valami nagyon elcseződött. Néha arra gondolok jobb lenne megölni magam mielőtt még végleg becsavarodnék...Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben?

2016. júl. 5. 05:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Antidepresszánst ne szedj! Egyébként nem értem,hogy a prostinak mi köze az egészhez.
2016. júl. 5. 05:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Annyi,hogy utána 2 hónapig az kattogott az agyamban,hogy mi van ha elkaptam valami betegséget,utána meg képes voltam elmenni szűrésre ahol persze kijött,hogy semmi bajom sincs. Utána azt képzeltem hogy mivel metrós kézzel mutattam meg a farkam az orvosnak így biztosan elkaptam úgy valami fertőzést...ez május közepe és még viszonylag "jól" voltam. Utána csendesebb időszak jött majd az első emelt érettségi előtt június 1.én az villant be,hogy maszturbálás közben belemehetett-e egy körömdarab a farkamba. És egy hete meg az van,hogy már enni is alig tudok mert 1 csomó dologról képzelem azt hogy beleteszem a fülembe..kaja/popcorn stb ami kicsi arról automatikusan azonnal :/ és így leírva látom mennyire idiótán hangzik ez az egész és nem tudom mit tegyek. Félek meg kell magam ölnöm. Anyám nem veszi komolyan,a pszichológus azt mondja hogy ez így nem oké, alig van kedvem emberek közé menni,nem érdekel mi lesz az egyetemmel se semmivel...3 napja mindennap kb 4x sírok.
2016. júl. 5. 05:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Hipochondriád volt korábban is?

Attól félsz hogy valami betegséget fogsz elkapni?

2016. júl. 5. 18:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem...illetve szerencsére nem arra van kiélezve. De elég nihilista vagyok sajnos.
2016. júl. 5. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Hasonló vagyok én is. Pár éve diagnosztizáltak nálam depressziót, azóta terápiára járok (jártam) és antidepresszánst szedek (szedtem). Tök hasonló dolgaim vannak, mint neked, én is állandóan szorongok, nekem is nagyon rossz volt az egyetem. Az én szorongásom tárgyai mondjuk nem betegségek, hanem a különböző szituációktól való félelem - rettegek attól, hogy társaságokban nevetségessé válok, vagy valamit elrontok, vagy udvariatlan leszek stb. Rengeteg mindentől félek. Társaságba is alig megyek, legszívesebben itthon alszom, és örülök, ha senki se lát. Rendes kapcsolatom se volt még.

Azért kaptam fel a fejem a kérdésre, mert én is elmentem prostihoz, de veled ellentétben én végül nem szexeltem vele, mert egyszerűen annyira énidegennek, piszkosnak éreztem az egész szituációt, hogy nem bírtam rávenni magam.

2016. júl. 6. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!